Platforma de vaccinare – mai merge să faci cont?

Că dacă în UK sunt 80-90% din cetățeni care vor să se vaccineze în timp ce la mine în sat ( în România ) e a doua oară scenariu roșu , încă un focar la spitalul local, care a ridicat cifrele, în timp ce mai puțin de 20% din personalul medical au dorit să se vaccineze, zic că-s mai mari șanse să prind un loc la vaccin în România. Da, mă costa 14 zile de carantina + 10 la intoarcere, poate mi se îngroașă sângele în vene și mor dacă îmi bagă ăia AstraZeneca ( glumesc, momentan îl refuz pe ăla, mai bine mă întorc cu mâna goală), dar zic că sunt șanse. În teorie.

Nu-s eu convins că merită să zbor până acasă pentru atâta lucru, dar poate fac o tură oricum . În fine. Zic, hai să mă încriu pe platformă mai întâi și văd eu pe urmă.

N-am găsit de unde, dar știu că există manual și hai să îl citesc. Acolo, două instrucțiuni simple.

Una.

Două.

Nu merge niciuna.

Ah, bun. Am rezolvat repede.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
25 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mike
Mike
3 years ago

Chiar asa patriot esti sa refuzi AZ ? Deja boris s-a suparat , in zilele urmatoare o sa iasa regina la inaintare sa garanteze pe persoana fizica. In romania e simplu, doar trebuie sa se lanseze zvonuri ca nu se mai gaseste vaccin ca multi smecheri s-au vaccinat inainte ca la ATI nu mai sunt locuri sa vezi pe urma ce inghesuiala la vaccinare o sa fie. Sa nu uit , daca te vaccinezi ai 5% reducere la lidl , 3 mici gratuiti si 1 kg de zahar pentru 65+

Eugen
Eugen
3 years ago

Încearcă și acum. Când fac update-uri sau traficul este peste “așteptări” nu merge partea de login și face redirectare în pagina principala.

Anonim
Anonim
3 years ago
Anonim
Anonim
3 years ago

PS. Chiar ca esti autist din cand in cand:d. Nu inteleg cum ti-a trecut prin cap, tu om care lucreaza in IT, sa bagi manual un link(luat dintr-un ghid actualizat, nu?) si sa nu incerci root-ul siteului…

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Lol, nu e vorba de asta. Ce zici, e ok să le spui celor 1x milioane de oameni ce ai spus tu mai sus?
Mai citește o dată ce-ai scris, cu voce de om normal și vezi cum ți se pare.

Anonim
Anonim
3 years ago

Ok, in cheia asta, discutam altfel. Lor le-as spune ca daca cred ca .ro e tara in care “pica para malaiata in gura lui natafleata”, sa-mi dea si mie numarul dealerului, ca are marfa buna. Altfel, optiunea 1.1.1, postata de tine mai sus merge brici(testat acu 2 minute).

Stropic
Stropic
3 years ago

Sigur nu costa mai mult sa vii la vaccinare decat sa dai un test negativ pe unde ai treaba?

Florin
Florin
3 years ago

Poate te ajuta asta(cel putin o perioada) daca vrei sa te programezi pentru un anumit timp de vaccin : https://vaccin.live/

Anonim
Anonim
3 years ago

De fapt , am descroperit ca e limitat geografic, daca intru de pe serverul din Romania, merge. Meh.

Yup, aia vream sa-ti zic, ca prea nu mergea nimic la tine. Cu asta in minte, platforma face ce zice ca face. Evident ca a fost gandita cu curu’, dar na, STS-ul a avut la dispozitie o saptamana ca sa faca go-live-ul initial.

cocacosmateoharie
cocacosmateoharie
3 years ago

@Catalin: Tu zici ca ‘Stocurile se mai schimba in intervalul asta’. Ideea e ca se pastreaza ‘specificul’ centrului de vaccinare, pe principiul ca ai facut acolo prima doza de Moderna si tot Moderna va fi si peste o luna, la rapel. Deci e util. Ma rog, cu marja de retinere ca e totusi Romania, tara tuturor posibilitatilor.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Bine de stiut, inteleg asta. Zic ca acum imi arata ca are nu stiu care centru vaccinuri pfizer si moderna, vorbim in teorie, ca nu prea vad pe nicaieri 🙂 . Inteleg ca daca ma programez de pe acuma si la vaccin si la rapel trebuie sa fie acelasi vaccin si banuiesc ca in functie de perioada rapelului ( daca astia o fac ca la carte, ca in UK rapelul e dupa ureche) iti poti imagina ce vaccin este. Dar ma gandesc ca e posibil ca daca eu vreau sa ma programez de-acum peste 3 saptamani sa nu aiba atunci… Read more »

Stropic
Stropic
3 years ago

Teoretic asa am auzit la toata lumea si asta sustin si ei – rezerva dozele in momentul programarii. In functie de distanta pana la rapel, stii ce vaccin ai. Adica daca ai apucat sa faci moderna, se rezerva si rapelul tot ala e, nu au fost schimbari la rapel. Au fost sa fii programat prima oara la moderna si dupa sa te trezesti acolo ca au altceva (desi rar). Bine, mai fac ei magarii – tata s-a vaccinat azi, si primise sms cu reminder aseara cu locatia, aceeasi la care s-a programat. Cand a ajuns acolo, i-au zis ca aaaa,… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Bine, mai fac ei magarii – tata s-a vaccinat azi, si primise sms cu reminder aseara cu locatia, aceeasi la care s-a programat. Cand a ajuns acolo, i-au zis ca aaaa, da, schimbare de planuri, trebuie sa mergeti in alta localitate, la 20 km.

Dubios. Si ce-a facut? Ca banuiesc ca in functie de cine esti si unde locuiesti, poate ai transport sa ajungi acolo, poate e mai dificil.

Anonim
Anonim
3 years ago

Da, sistemul e facut sa rezerve serul. Daca ai prins programare Pfizer, atunci Phizer faci si la prima doza si la rapel. Daca din diverse motive nu pot sa ti-l faca, iti anuleaza programarea existenta si, eventual, te reprogrameaza pt alt ser. Dar daca ai reusit sa te programezi pt Pfizer, atunci pe programarea aia nu o sa faci decat Pfizer, nu altceva.
Asa ca daca vrei sa te injectezi, programeaza=te cu incredere(daca poti)

Stropic
Stropic
3 years ago

Eh, el a mers cu masina pana acolo, nu a fost asa groaznic 20km, dar exact asta era ideea, ca poate nu aveam transport. Macar si-au cerut scuze :)))

Alifie
Alifie
3 years ago

1) Ii musai la tine in judet cu programarea? Numa’ intreb, ca parca prin Gorj mai erau locuri.
2) Doamna unui prieten si-o programat 20 bucati colegi de munca la telefon, cica mai lejer decat platforma/

Alifie
Alifie
3 years ago

Dap, sunt locuri pentru AstraZeneca numa, scuze.

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Nu e musai la mine in județ, dar nici chiar la Sighetul Marmației. Până în Gorj mă pot deplasa, la o adică .