Urme de civilizație și pe aici

Una mică cu gunoaie. Le au și ăștia pe ale lor. Și nu mă refer la bicicleta asta pe care a uitat-o proprietarul rezemată de coșul de gunoi. Probabil a plecat să se bată cu zmeul și-a descălecat că trebuia să arunce cu paloșul. Cred că n-a câștigat.

Nici nu vorbeam de canapeaua din mijlocul luncii de sub pom, aia e acolo de peisaj, că poate vrei să stai pe ceva moale și să mănânci o sămânță la umbră.

Trecem peste.

Acesta este un căcat. Știu că nu pare, că e în pungă, dar aia este. Și nu era doar ăsta, sunt peste tot, dar n-o să le fac poze la toți .

Cum decurge procesul, că am văzut. Pe de o parte, oamenii sunt civilizați și strâng după câinii lor, nu lasă căcații ăștia să calci in ei. Pe de alta, nu am văzut unul, unu, băi, să ia pungă după el până la un coș de gunoi, până în pizda mă-sii.

Care le lasă pe stâlpi ( nu înțeleg, o fi vreun fel de help yourself ) , care pe potecă, care pe lângă.

Efectiv sunt perplexat de idee. Habar nu am dacă vine de regulă cineva și le strânge și așa e normalul , să lași punguțe așa pe poteci ( sper! ) , sau sunt toți aproape la fel de handicapați ca proprietarii de animale din România.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
3 years ago

Nu intreb cum ai aflat ce e in pungi. :))) glumesc.

altfel, da, de ce te-ai obosi sa strangi ca sa lasi pungile pe jos? :))))