King Godzilla -acest succes monstru în cinematografie

O dau pe ultrascurte săptămâna asta.

Am citit titlul ăsta cu vânzări monstru pentru Godzilla vs. King Kong în cinematografe și zic stai să mă calmez din râs să nu mă scap pe mine.

După care dau pe IMGB să văz ce zic zecile ălea de mii ( în curând sute de mii) de americani care l-au văzut de se înghesuie așa. Ce să zică, că nu e cine știe ce. Și-atunci?

Și-atunci mi-am dat seama că n-am mai fost la cinema de când hăul și că ar putea să bage ăștia Mortea domnului Lăzărescu în reluare că probabil iau soția de toartă și merg cu prima ocazie. Ceea ce e și bine și rău.

E bine că cred că cinematografele nu mor.

Rău e că probabil cu prima ocazie vom năvăli să construim box office unor filme de tot căcatul și-o să le facem miere și pe alea. Și mna. Mi-e frică să nu fie un an prost cu vânzări aiurea de bune.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
3 years ago

L-am vazut si eu mai acum ceva timp, nimic neasteptat, practic Godzilla le rupe fashul la toti. Mi s-au parut penibile scenele cu King Kong si lumea din interiorul Pamantului. Copiaza cu nerusinare dupa Upside Down, care totusi vine cu o poveste la campul ala gravitational… in schimb astia vin cu jungle monkey. Iar aia cu Mechagodzilla copiaza dupa Pacific Rim. Doar ca in Pacific Rim bataile erau misto, era ceva acolo care atragea si fanii de MechWarrior. Nu stiu daca esti fan, dar mai bine dai jos Diablo 2 Ressurected, arata mai bine decat Diablo 4. Sunt curios daca… Read more »

Catalinx
Catalinx
3 years ago

Nu stiu daca esti fan, dar mai bine dai jos Diablo 2 Ressurected, arata mai bine decat Diablo 4

Nu, nu-s fan. Am Diablo 3 pe xbox, nu prea il joc nici pe ala si l-am luat doar pentru multiplayer coop pe aceeasi consola.