Un tratament pe merit

I-a dat-o Erdogan la temelie. Asa cum merita :))) 

Misto ca lumea il ia la intrebari pe ”Charles Michel”, că de ce a permis, că pula mea. 

Esti presedintele comisiei , sau gluga de coceni?!

Ori ai venit degeaba acolo ( daca protocolul întrevederii prevedea primirea doar a reprezentantul consiliului), caz in care ciocul mic și joc de glezne, ori daca nu, te intorci, mergi direct la aeroport si dai directivă ca muie Turcia, sa-si gaseasca partener in alta parte , că UE nu are parteneriate cu state care tratează discreționar femeile. Scurt, nu că stai că n-am știut, că-s victimă, că #metoo. Păi ce facem aici, conducem Uniunea Europeană sau sugem pula la turcaleți, in cabina de la TIR?

6 Replies to “Un tratament pe merit”

 1. Ce nume este mai e si asta Charles Michel? Parca ar fi un pseudonim inventat de cineva fara imaginatie.

  In alta ordine de idei Erdo s-a pisat cu bolta pe vaquelina aia, iar Charles Michel (te bufneste rasul) a dirijat jetul. Paiata de la EU a tacut malc, e obisnuita sa faca ce i se spune si sa nu puna intrebari. #fuckeu.

 2. Ce drama :))
  In primul rand demnitarii nu se duc in vizita asa ca noi, ia si tu loc. Sigur staff-ul ei de protocol a vb cu al lui erdogan si au stabilit tot. As baga mana in foc ca nu au un document sau mail de la turci in care au agreeat aia sa fie 3 scaune. Cineva de la ea a trecut cu vederea, ea ny a verificat si aia e.

  Eu sincer nu as fi admirat asta cu istericale ca vaaai, de ce stau un metru mai incolo. Capul mesei e unde stau eu, si pot sta si pe scaun pliant langa usa, ca presedinte a comisiei europene, tot spre mine va intoarceti sa vorbim.

 3. Nene e despre cum o vede sultanul! Adica câtă importanță are in ochii lui! Ca dacă era să ardă sarea in sus ii lua pe ăia pe repede înainte faceți ceva, stați doamnă aici, ne cerem scuze, băi hai mai repede cu scaunul că avem treabă! In schimb ăsta e la modul sictir! S-au tăiat capete si au fost războaie din chestii mult, mult mai mărunte dat pentru că grangurul nu a fost tratat cu respectul cuvenit!

 4. Sau isi cerea scuze si ii oferea locul lui ca un adevarat gentleman, ca un european ar cam face asta fara intarziere.
  Hai spune tu ca inainte sa te asezi pe scaun la o masa, nu te uiti daca cumva sta o doamna in picioare.
  Ba, asa cocalar cum sunt eu, cand am cunoscut-o pe sotie eram la un curs unde nu prea erau scaune de-ajuns ( multi restantieri, plm) si i-am oferit scaunul meu, dupa care am mers de am luat alt scaun.
  Bineinteles, strict pe interes, ca am luat sama si am decis ca e ceva de negociat cu domnisoara.
  Ca asta ne e cultura, stai cu o doamna pe scaun la o masa si discuti, nu sta langa tine in picioare cu cearceaful pe muie.

 5. “Sau isi cerea scuze si ii oferea locul lui ca un adevarat gentleman” – ala-i un taran coclit cu grandomanii de sultan, habar n-are pe ce lume e. vezi orice discurs de-al lui, zici ca e gheorghe din sat

  “nu sta langa tine in picioare” – read in spatele tau, sau acasa in pula mea, ce-i cu boieria asta. azi-maine eti vrea sa conduceti si masina, eventual sa iesiti pe strada fara insotitor. stai dreacu jos, fa

 6. Il subestimezi fantastic crezând ca este un țăran coclit! Si chiar si așa conduce o națiune de 80 de milioane de oameni de ceva vreme. Deduc de aici ca are ceva instincte despre ce si cum e bine chiar și în lipsa unei educații! Dar nu e vorba despre el aici sau ma rog e tangențial. Este vorba despre cât și cum își flexează mușchii UE și cam cum sunt văzute valorile si idealurile ei de către alții! Si fix de la poarta Orientului UE ia cu sictir! Și dacă te uiți peste niste cifre nu ar cam fi normal așa. De aici deduc că e ceva greșit la aia de la butoane. Sincer mi se falfie de ce oragan au între craci, dar imi doresc sa fie atât de dur că la o fază de genul, un Erdogan când o vede pe Ursula supărată dând jos fusta să se pună singur capră!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.