Un tratament pe merit

I-a dat-o Erdogan la temelie. Asa cum merita :))) 

Misto ca lumea il ia la intrebari pe ”Charles Michel”, că de ce a permis, că pula mea. 

Esti presedintele comisiei , sau gluga de coceni?!

Ori ai venit degeaba acolo ( daca protocolul întrevederii prevedea primirea doar a reprezentantul consiliului), caz in care ciocul mic și joc de glezne, ori daca nu, te intorci, mergi direct la aeroport si dai directivă ca muie Turcia, sa-si gaseasca partener in alta parte , că UE nu are parteneriate cu state care tratează discreționar femeile. Scurt, nu că stai că n-am știut, că-s victimă, că #metoo. Păi ce facem aici, conducem Uniunea Europeană sau sugem pula la turcaleți, in cabina de la TIR?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
David Matt
David Matt
3 years ago

Ce nume este mai e si asta Charles Michel? Parca ar fi un pseudonim inventat de cineva fara imaginatie.

In alta ordine de idei Erdo s-a pisat cu bolta pe vaquelina aia, iar Charles Michel (te bufneste rasul) a dirijat jetul. Paiata de la EU a tacut malc, e obisnuita sa faca ce i se spune si sa nu puna intrebari. #fuckeu.

Stropic
Stropic
3 years ago

Ce drama :)) In primul rand demnitarii nu se duc in vizita asa ca noi, ia si tu loc. Sigur staff-ul ei de protocol a vb cu al lui erdogan si au stabilit tot. As baga mana in foc ca nu au un document sau mail de la turci in care au agreeat aia sa fie 3 scaune. Cineva de la ea a trecut cu vederea, ea ny a verificat si aia e. Eu sincer nu as fi admirat asta cu istericale ca vaaai, de ce stau un metru mai incolo. Capul mesei e unde stau eu, si pot sta… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Nene e despre cum o vede sultanul! Adica câtă importanță are in ochii lui! Ca dacă era să ardă sarea in sus ii lua pe ăia pe repede înainte faceți ceva, stați doamnă aici, ne cerem scuze, băi hai mai repede cu scaunul că avem treabă! In schimb ăsta e la modul sictir! S-au tăiat capete si au fost războaie din chestii mult, mult mai mărunte dat pentru că grangurul nu a fost tratat cu respectul cuvenit!

Fery
Fery
3 years ago

“Sau isi cerea scuze si ii oferea locul lui ca un adevarat gentleman” – ala-i un taran coclit cu grandomanii de sultan, habar n-are pe ce lume e. vezi orice discurs de-al lui, zici ca e gheorghe din sat

“nu sta langa tine in picioare” – read in spatele tau, sau acasa in pula mea, ce-i cu boieria asta. azi-maine eti vrea sa conduceti si masina, eventual sa iesiti pe strada fara insotitor. stai dreacu jos, fa

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Il subestimezi fantastic crezând ca este un țăran coclit! Si chiar si așa conduce o națiune de 80 de milioane de oameni de ceva vreme. Deduc de aici ca are ceva instincte despre ce si cum e bine chiar și în lipsa unei educații! Dar nu e vorba despre el aici sau ma rog e tangențial. Este vorba despre cât și cum își flexează mușchii UE și cam cum sunt văzute valorile si idealurile ei de către alții! Si fix de la poarta Orientului UE ia cu sictir! Și dacă te uiți peste niste cifre nu ar cam fi normal… Read more »