Google Play – m-am hodorogit eu, sau?

Căutam google play-ul să cumpăr câteva melodii care-mi plac și văd că nu mai e. L-au înlocuit cu YouTube Music. Fie, zic, o să cumpăr din ăsta.

Atâta că nu am opțiunea. Am doar asta, să mă fac premium cu 10 lire pe lună, în România o fi mai ieftin, nu știu – adică streaming.

Am căutat și nu ma văd altă opțiune de cumpărat piese la bucată. Bă, ce dracu’, eu n-am venit aicea să dau japcă, dar nici nu vreau să iau. Îmi scapă ceva?

Nu că zic, dar e a treia oară anul ăsta când blastăm și îmi trece prin cap cuvântul apple și îmi cam vine să îmi bag pula în toate serviciile google, de la mail la ce mai au ei …

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
16 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Redoo
3 years ago

ieftin la romania…un pachet de țigări și-o cafea la benzinarie.

IonMarcu
IonMarcu
3 years ago

Când am cumpărat telefonul de pe care scriu (samsung s20 ultra) am avut cadou 4 luni gratuite de iutub premium și după ce au trecut platesc 26 de lei pe luna.

dam167
dam167
3 years ago

Pe mine începe să mă irite blocarea conținutului pe regiuni – recunosc că n-am aprofundat să înțeleg de ce albumul X nu mai e disponibil în România sau de ce anumite filme nu se pot vinde aici (căutam un film anume pentru cineva, nu putea fi cumpărat din RO). În rest, e mai comod streaming-ul, mai ales că îți poți descărca ce playlist-uri vrei. Pe Apple Music prețurile sunt ok și la cumpărat, dar singurul motiv ar fi că s-ar putea să nu mai poți asculta la un moment dat din cauza a ce ziceam mai sus. Mie parcă nu-mi… Read more »

Actzipild
Actzipild
3 years ago

Si eu mai cumparam muzica din cand in cand, am mai facut pe DJ-ul si am incercat sa o fac legal. Ce-i drept n-am mai cumparat de un an, ca pla party-uri.

Ca optiuni, dupa ce au scos Google Play am folosit:
Amazon
CD Baby

Apple iese din discutie (nu-i inghit, modalitate cretina de DRM, ma fortau sa folosesc iTunes).

Florin
Florin
3 years ago

Pare ca toti evolueaza spre chirii – mai scump(pentru chirias), iar lor le asigura un stream constant de bani on the long run. Si ca sa te asigure ca facem o alegere, iar alegerea e buna, asigura si o parte free – dar mizerabila – youtube de exemplu baga mai multe reclame decat protv sau antenele la un loc.

0040
0040
3 years ago

Nu poti da paste cu niscaiva melodii de cauti? Ca ai mai zis acum o luna doua de ceva cantece care le-am gasit si eu…erau flac la aprozar…
Daca tot arunci cu banii macar sa iei d-alea de nu se gasesc flac la aprozar.

Doru Vlad
Doru Vlad
3 years ago

Hemmm la ea pe site? Si daca vrei sa dai banul ptr susținere ceva patreon?

0040
0040
3 years ago

Mda, am gasit albumul. Aparent se lauda ca au flac astia, mi-am facut user la ei pe site da cica imi trebuie premium user sa dau jos flacurile, dar da, aparent e tot albumul aici : https://cutt.ly/RcVQej7

Iar asa la liber flac calumea n-am gasit decat Frunzulitza iarba deasa here : https://cutt.ly/ucVQhWL

Dar da, canta interesant, mai caut sa vad daca gasesc de dat jos si “fara premium”, pare misto albumul

0040
0040
3 years ago
0040
0040
3 years ago

Probabil e ceva cu addblockerul, nah, site de upload moka, fara capcha si fara reclame, mai ales unlimited cum e zippy nu prea mai e… singura chestie e ca are reclamele alea de sar imediat.

Am mai pus pe cateva, poate totusi te lasa de pe unul din astea: https://justpaste.it/8a9ta