PCR: Teste de ziua 2 si ziua 8 pentru UK, cu Wizz/RANDOX

Anglia seamănă din ce în ce mai mult cu Românica.

Scurt așa. Te pun ăștia la venire înapoi pe UK să faci un test PCR în țara de plecare și două după venire. Foarte bun.

Ca să se asigure că le faci trebuie să le ai comandate deja, să faci dovada la aeroport.

Ăia de la Wizzair fac reclamă cu discount la unii RANDOX. La ăia a rezervat testele cu reducere. Foaarte bună reducerea. Doar că nu.

Wizz sunt feblețea mea, dar pula mea, totuși.

NU MAI CUMPARATI TESTE DE COVID PCR RANDOX CU REDUCERE WIZZ.

Asta scrie pe site-ul lor. Și dai click.

Și te duce aici.

Și dai click pe link și te duce pe pagina ălora de la RANDOX.

NU IL CUMPĂRA PE ĂSTA CĂ NU E BUN! Cred că multă lume și-a luat țeapă cu testele ăstea, dar nu zic nimic, se merge pe burtă. Nu e bun din doua motive.

 1. Că nu îl poți înregistra pe site-ul lor ca test de ziua 2 și ziua 8 , că sunt muiști, de aia. Îți trebuie un anume cod de șmecherie, testele sunt la fel.

2. Că nu au vreun mecanism de colectare, trebuie să te duci tu să le duci la drop-box. Și să te văd eu cum faci asta când tu ești obligat la pușcărie. Știu eu pe cineva care le căuta drop-boxul pe la Heathrow și nu l-a putut accesa, că ce crezi, era într-un hotel care era PENTRU CARANTINAȚI ȘI NU AVEAI CUM INTRA ÎNĂUNTRU. Dacă nu voiai să fii carantinat acolo, presupun. Cică ăstea sunt bune pentru de înainte să zbori. Sunt bune o pulă, n-ai de ce să cumperi de la hoții ăștia, niște măgari.

Aplici reducerea degeaba că nu e ce trebuie.

Cum arată produsul pe care zic ei că trebuie să-l cumperi ( nu, nu, cine zic eu l-a cumpărat pe ăsta de mai sus, normal, că nu a citit p-acolo) ?

Așa arată.

Ce este diferit la el, față de ăla primul? Nimic fizic, doar codul și faptul că nu se aplică codul de reducere de la WIZZ la ăsta care cică ți-ar trebui ( NU CUMPĂRA AȘA GUNOI).

Aaa, nici ăstuia nu-i este asigurat transportul înapoi. De ce e asta important?

Pentru că nu ai cu ce pula mea să-l trimiți înapoi la ei, de aia. Și mai sunt și-n fucking irlanda de nord. A făcut soția rezervare la Royal Mail ( cred că a pierdut banii ăia). Pe urmă a văzut că scrie la ei pe site că nu ridică și nu transportă kituri cu probe recoltate pentru teste de COVID. Deși pe gov scrie că transportă, e doar pentru testele din campaniile givernamentale, trebuie să ai un tag cu adresă mov ca să-l poți lăsa la cutiile de poștă alocate special. Altfel muie.

Când vezi asta în ziua cu pricina cauți soluții. A fost cineva și-a încercat varianta de mai sus, cu drop boxul ălora de la RANDOX – ghinion.

Am găsit pe alții care au venit să-l ia. Ieftin, 85 de lire + taxă de congestie + TVA. Adică am plătit 120 de lire să transporte un nene personal testul de acasă la o clinică a ăstora.

Zic că de ziua 8 ne organizăm mai bine, chem DPD-ul. că e mai ieftin 35 de lire, cu livrare a doua zi.

Asta e lista lor cu lucuri pe care nu le transportă.

Așa e și la DHL, no worries. A găsit soția pe alții cu livrare a doua zi, care se ocupă de teste covid. No problem, face 135 de lire livrarea. Marș, mă!

Concluzia e că lumea în general nu prea o să respecte regulile ăstea, că nu ai cum pula mea să le respecți.

16 Replies to “PCR: Teste de ziua 2 si ziua 8 pentru UK, cu Wizz/RANDOX”

 1. De ce nu faceți prin aia recomandați pe gov.uk? 200 de lire pentru ziua 2 și 8 cu livrare inclusa prin royal mail.

 2. Astia: https://quarantinehotels.ctmportal.co.uk/Quarantine/Home.aspx

  Io am făcut comanda cu o zi înainte de zbor, mi-au venit ambele acasă în ziua 2.

  M-am uitat acum pe guidance pe gov.uk și văd ca mai nou e ditamai lista de provideri acceptați, când am zburat în martie ăștia erau pusi pe pagina de requirements și inclusiv în mailurile de la Wizz lol:

  From 15th February all passengers will be required to take further PCR tests on 2nd and on 8th days of quarantine. You must have these tests booked prior to departure at
  https://quarantinehotels.ctmportal.co.uk/Quarantine/Home.aspx and enter test booking reference number when completing the online passenger locator form.

 3. Exact . Adica lista asta, pe care aia de la Randox sunt listati, ba chiar ofera parteneriat mai multor firme.

  Asa a mers si cu Randox. Comanda cu o zi inainte de zbor, au ajuns a doua zi acasa. Problema a fost la preluare. Si cred ca anterior Royal Mail ridica teste din astea, dar a fost ceva scandal ca nu au putut livra atatea teste.

 4. Nu spun ca Randox n-ar fi oficiali ci doar ca aia de la CTM nu au făcut manevre cu livrarea. Au trimis testele și pachete de return prin royal mail și aia a fost, pe de alta parte sunt cu 35 de lire mai scumpi din câte văd, plm la ce iti trebuie sa zbori stai naibii acasă.

 5. Te cred, dar e dificil de stiut dinainte care-s care. Sotia a vazut o lista acolo si pe astia ca fiind recomandati de wizz si cu ceva reducere.
  Si sunt cu 35 de lire mai scumpi daca cumperi kitul de 175, cand vezi reclama de la wizz, kitul la care fac ei reclama e 112 ( reducere aplicata). Daca compari 112 cu 200 pare jecmaneala. Ca asa la 200/ 220 am gasit la prima cautare in goagal.

 6. Asta e jecmaneala pe fata. Accepta sa recoltezi tu proba, adica partea procesului unde sunt cele mai multe erori/posibilitati de frauda, dar cumva nu poti pune si doua picaturi de lichid pe ea si sa obtii rezultatul acasa – ca sa poata sa iti ceara 200 de lire in loc de 10.

 7. Nu asta e motivul.
  PCR test nu e la fel ca aia cu doua picaturi de lichid si rezultat imediat, se proceseaza la laborator, iar procesarea are acuratete mai mare.

  Aia la laborator raporteaza la stat fix rezultatul testului trimis, tu poti, in principiu raporta ce vrei tu daca ti-l faci acasa. Sa zicem ca faci un test rapid si iese pozitiv, dar n-ai simptome. Mai faci unul altcuiva din gospodarie si il raportezi pe ala.

  Cu PCR-ul nu poti, ca nu stii tu rezultatul dinainte. Poti sa faci un test rapid mai intai, sa vezi ce rezultat are ala si daca e naspa sa dai PCR-ul altcuiva sa-l faca dar e destul de complex.

  Jecmaneala consta in pretul diferit de la testul de release (day 2, 8) desi e acelasi test si aceeasi procesare cu ala normal si in problemele de curierat.
  Acum am gasit pe unii ieftini, Hermes, care livreaza in 24 de ore in Mainland, dar nu colecteaza de la adresa, trebuie sa lasi pachetul la drop point. Merge si asa, decat nimic.

 8. Saaau, pot sa torn apa pe el si il trimit la laborator asa si stiu sigur ce rezultat are – negativ.

 9. N-ai voie sa lași pachetul la drop point domnuu, e carantină serioasa nu ne batem joc.

 10. Luata de pe gov.uk la parte Going Out.
  https://www.gov.uk/guidance/how-to-quarantine-when-you-arrive-in-england

  ” Where your testing provider conducts the day-2 and day-8 tests at a testing facility you may leave the house for your test. Where your tests are delivered and self-administered, if there is no one in your household or bubble who can post the test for processing, you may leave the premises to post your test. If you have to leave the premises, please apply the guidance on the ‘How to travel to the place where you’re quarantining’ section of this page.”

  Covidu stie ca tu faci totul conform legii. Cat timp esti plecat sa lasi testu se dezactiveaza. :))))

 11. Atât că nu funcționează în sensul ăsta, lol.
  Lumea nu mai face niciun test, după 10 zile sună la ăștia și e eliberată. Get out of prison ticket .

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.