Noutăți despre vaccin de la colegiul științific comunal

A murit un nene, nu conteaza cine. Trecea cu cortegiul prin fata porții, ca e casa alor mei amplasată strategic pe strada cu spitalul și cimitirul/biserica, deci dacă mori , te însori, botezi sau alte evenimente medicale mai fericite – în principiu, tata, care are firmware-ul de supraveghere updatat la zi, știe.

Despre domn pot sa spun doar ca era destul de în varsta, 70+, și ca era om normal : bea, fuma, cu sănătatea nu neapărat OK, dar nu mergea la medic defel, că unde pula mea să mergi în Romania – deci normal.

Și a murit, că se mai întâmplă.  L-am întrebat și eu pe tata cine e, că pesemne și eu dezvolt o aplecare înspre activitatea de supraveghere în comună. Dacă întrebi, afli informații.


Mai important s-a dovedit a fi că a murit după ce a fost vaccinat. Lucru care era știut si a fost consemnat in adunarea ad-hoc la care au participat somitățile in virologie si farmacologie din localitate, adică vecinii mei si tata, normal. 

Si-au inceput sa dezbată, fără a examina neapărat corpul care se deplasa cu dricul în vale, mut și ducând misterul morții cu el in pământ, iar după aia cu o oarecare incertitudine in rai , sau in iad, sau poate în ambele locuri, dacă e să-l credem pe Schrodinger.  Bine că era vaccinat, că altfel era riscul să le duca ălora Covid.

S-a plecat de la neverosimila premiză că o altă persoană mai tânără  (50+) din comună ar fi fost confirmată deja că a murit de la vaccin. Confirmarea a venit de la o altă consăteană, și ea expertă în reacții adverse și alergii la medicamente.  A avut loc o dezbatere, pentru că deja discutăm de două cazuri într-o comună, care cresc sensibil rata de decesuri susceptibile din cauza vaccinului anti covid de la ordinul de mărime de  1-10/ milionul de doze cât a consemnat comunitatea medicală și autoritățile internaționale, la un număr mai mare de 1 la mie într-o singură comună. Deja miroase a genocid, așa că forumul convocat a dat start imediat dezbaterii.

Care  s-a desfășurat argumentând filozofic  pe baza informațiilor științifice circulate în mediile de informare  la care au acces privilegiat acești distinși cetățeni; fie televiziunile specializate în covid și vaccinuri, în speță toate, că bănuiesc că și pe Digi Sport sunt acum specialiști în Covid, dar mai ales la cele care au ultimele noutăți din lumea medicală – Antena 3, România TV,  ăstea de bază.

Cei mai titrați dintre membrii acestui for, cum e și tata, au acces și la canalele de informare alternative, adică facebook și siteurile  de știri de la care primesc mii de notificări  pe telefoane la fiecare update al unor oameni de știință de la vârful cercetării mondiale. Că mă chinui să i le șterg de fiecare dată când ajung în România și de fiecare dată  apar altele, la fel de multe, până mă întorc.

-De ce le dai, mă, tată accept la toate?

-Că altfel nu mă lasă să văd ce scrie pe site.

Oricât aș încerca să cenzurez libertatea de informație, e imposibil; până la urmă acele site-uri de ”știri” găsesc un canal să ajungă la tata. Îl cunosc ăștia mai bine decât mine, n-am ce să fac, decât să-i iau înapoi telefonul pe care eu i-l am dat, că stătea prea mult în fața televizorului și se uita la propagandă infectă. ”Nu te mai uita numai la Antenă, mai verifică și ce mai zice lumea pe net”. Acuma are mai multe surse de informație care îi transmit aceleași idei. E bine că am rezolvat tot.

Înarmați cu aceste informații, deși fiecare vorbea în cu totul alte direcții și spectre – cum ar veni că au întors problema pe toate părțile – au putut concluziona, fără a preleva vreo probă , a consulta sau analiza  în vreun fel vreun cadavru, că de la vaccin se trage moartea și e foarte probabil că aceste vaccinuri sunt rele.  Concluzie la care oricum ei ajunseseră deja, fiind specialiști atât de informați,  evenimentul nefericit a venit doar ca o confirmare și o ratificare a celor stabilite anterior.

Evident că la o asemenea problemă soluția care-ți salvează viața e foarte simplă – nu te mai vaccinezi.  Era foarte nasol dacă ajungeau la vreo concluzie complicată cum că poate cauzele morții au fost un mix de exces de consum de alcool, o viață nu neapărat organizată și sănătoasă și o grijă precară față de sănătate, pentru că la aceste probleme oamenii de știință  din Oltenia nu au descoperit încă soluții, fiind preocupați să rezolve situația mai arzătoare cu privire la controlul lumii cu 5G-ul, care ni se injectează în vaccin, și la inutilitatea măștilor, care evident că mai rău fac. Și ar fi fost  o situație fără ieșire să fi aflat că moartea s-a datorat unor cauze medicale de altfel decât vaccinul.

Având însă vaccinul la originea problemei, s-a rezolvat totul, mă aștept că mortalitatea va scădea dramatic în acest an la mine în comună.

Suntem câțiva care n-am știut aceste lucruri de dinainte să ne înțepăm, că nu am consultat sfatul bătrânilor, din păcate,  și ne-am expus unor riscuri greu de cuantificat.  Dar să sperăm că avem organismul tare și că ne ajută un pic și Dumnezeu, sau Sfântu Dumitru, patronul bisericii noastre, să supraviețuim așa, cipați. 

*Numele sătenilor implicați în acest reportaj a fost schimbat la starea civilă, pentru a nu se potrivi celor din articolul meu, dar de numele Sfântului ce veghează asupra bisericii noastre nu am îndrăznit să ne atingem, rămâne așa cum l-am pomenit.

Notă pentru oamenii părăsiți de orice urmă de bun simț, sau care intră prima oară aici:

Cu excepția evenimentului nefericit și a concluziei sătenilor cu privire la faptul că vaccinul e de vină pentru decese, restul textului este mai mult sau mai puțin un pamflet.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex
Alex
2 years ago

Radem glumim, dar personal cunoscu astfel de cazuri (3 la numar) la centrul de dializa unde merge tata.
Cei 3 s-au dus la nici o saptamana dupa ce s-au vaccinat cu pfizer.
Deci lucrurile nu sunt atat de simple pe cat par.

zora
zora
2 years ago

Superb scris! :))))
Din mai multe adunate de acest gen şi cu acest stil, mai ales, ar ieşi o cărticică minunată : “Din zilele COVID-ului pe malurile Oltului. Cronica unor vremuri tulburi”. (Am plasat bine locul desfăşurării?)
Mi-a plăcut mult, e altceva în peisajul actual plin de seriozitate afectată. 🙂