Eu sunt curios când și unde e normal

Am citit știrea asta de can-can și mă impresionează doar o bucată din prima frază de acolo.

Un cuplu de polonezi a fost prins, marți, că întreținea relații sexuale pe plajă, în miezul zilei. Cuplul a fost dus la Poliție.

Înțeleg că există legi pentru protecția bunelor moravuri ale societății românești. Pentru deranjul și moravurile legate de semințe , chiștoace și ăia care te deranjează cu porumb fiert și cola mai ceva decât unii care se fut n-avem nimic special, nici nu poți reclama la 112, dar nu contează, nu asta e surprinderea mea.

Mă surprinde că redactorul ține nevoia să precizeze pe plajă dar mai ales miezul zilei. Ar trebui să înțelegem că ceva e nepotrivit acolo. Nu e clar ce anume. Că ăia se fut în miezul zilei ? Că sunt pe plajă în miezul zilei – adică noaptea e OK că nu-i vede nimeni?

După care, dacă îi vede cineva ăsta e motiv de sunat la 112? Că da, niște români verzi au sunat la 112 pentru atâta lucru.

Serviciul de urgență 112 asigură preluarea apelurilor de urgență de la cetățeni și transmiterea acestora către agențiile specializate de intervenție (Ambulanță, SMURD, Poliție, Pompieri, Jandarmerie, Salvamont), în vederea asigurării unei reacții imediate, uniforme și unitare pentru soluționarea urgențelor.

112 – definitie

Înțeleg că e o situație de urgență faptul că doi oameni se fut pe plajă. Adică nu mai pot aștepta până ajung pe cameră. Dar pentru terți, din ce deriva urgența? Termină actul prea repede și nu mai pot fi surprinși și arestați că pleacă acasă?

Nu susțin că e neapărat OK din punct de vedere să se fută lumea la liber pe plajă, că suntem cretini ortodocși și avem tabu-uri, copii pe care îi creștem cu unele tabu-uri, pentru binele lor, sau liniștea noastră, dar îmi scapă aspectul de urgență și cum se scoală în sufletului unui om nevoia nestăvilită de a suna la 112 pentru așa ceva. Dacă nu ai știi cine suntem, ai zice că vine dinlăuntrul unui popor cu o moralitate și un simț al ordinii și respectării legii desăvârșite. Când colo uite te-njur.

Aaa si inca ceva – aparent ”vrem” educatie sexuala pentru copii in scoli, dar cand se fut doi insi, pui potera pe ei. Cred ca ar trebui ca sa fie mai clar ca cei care nu vor educatie sexuala vor, pur si simplu, sa nu se pomeneasca despre sex nicicum, iar cei care vor, vor mai degraba să se vorbească despre sex ca despre ceva ce trebuie interzis, adică să știe ce n-au voie, nu altceva – hai, fiți sinceri.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
2 years ago

Mie astia mi se par asa putin mai rasariti decat aia cu pantalonii in vine de prin unele parcuri dimineata. Nu, nu e ok sa faci asta. Pe bune, sunt km intregi de plaje neamenajate unde nu e nici naiba, ai vreo fantezie din asta, barem mergi acolo. Du-te noaptea, iarna, inchiriaza plaja privata, mergi la neversea, ibiza sau oriunde, fa ceva ori sa nu te vada nimeni sau sa te vada doar aia de vor, nu obliga pe toti sa se uite ca nu e ca in filme – nu mai zic de copii. Altfel, daca s-a sesizat telefonic… Read more »