Clotilde, regizor și interpret de teatrul absurdului

Urmăresc subiectul gunoiului din Sectorul 1 că mi se pare foarte amuzant. Sigur, gluma e pe seama locuitorilor de-acolo, dar până nu-și dau lacrimile de miros pestilențial e de râs.

Prin titlurile gunoierilor din presa românească citesc unele precum ”Clotilde mai pierde un process cu Romprest”. De fapt la întrebarea – câte procese a pierdut Clotilde Armand cu Romprest, răspunsul ar putea fi 2, că a mai pierdut unul, dar nu ea, procesul a fost deschis de Tudorache si aparent tratat la mișto, anumit.

Dacă o asculți pe doamna primar, ea zice că a căștigat, ai crede că-i bolnavă de clotard cronic, dar nu, are chiar un plan.

A vrut împuternicire de la consiliu să se ocupe de litigiile ăstea, ăia i-au dat la mumu, motivând că n-are nevoie. Ca să le demonstreze că are nevoie, i-a dat p-ăia de la Romprest în judecată, din calitatea pe care n-o avea. Și cererea, evident, i-a fost respinsă. Iar acuma planul ei e să se ducă iar în fața consiliului și să le spună ceva gen: ”vedeți, băi, proștilor că aveam dreptate? Ce v-am spus io, hai, dați-mi împuternicirea.”

Și-n visul ei umed, ăia o să zică ”da, doamnă, acuma e totul clar. Dacă v-a fost respinsă petiția o să vă dăm împuternicirea, cum să nu. ”

Pe de altă parte ăia ar putea să tragă două bășini și s-o întrebe ”da’ o muie nu vrei tu?Hai, jet d-aici”

Și crede că locuitorii sectorului o vor aplauda pentru campania dumneaei de Don Quixote. Aiurea.

Doar să te gândești la o asemenea strategie, denotă ceva țigle picate de pe casă.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
un domn
un domn
2 years ago

CA este Doar Nevrotica. Baiul este ca atat ea cat si Barna si Ciolos au ingropat USR in perspectiva alegerilor 2024.

Alex
Alex
2 years ago

@un domm: e suficient. Pana in 2024 vor fura cat sa-si permita sa-si cumpere vile in strainatate si sa se muta acolo.USR-istii sunt pana la urma niste corporatisti frustrati fara mari rezultate in afaceri si care au dat-o in ONG-isme pentru a intra in politica si sa experimenteze sa vada cati votanti pot pacali si cati bani pot fura. E TRIST ca 900 000 de romani chiar au pus botu’ la discursurile lor progresiste, crezand ca chiar vor face ceva. La alegerile urmatoare o sa fie AUR in trend . Cu discursuri nationaliste, eurosceptice si antiglobalizare inspirate dupa PSD, hauristii… Read more »