Clotilde, regizor și interpret de teatrul absurdului

Urmăresc subiectul gunoiului din Sectorul 1 că mi se pare foarte amuzant. Sigur, gluma e pe seama locuitorilor de-acolo, dar până nu-și dau lacrimile de miros pestilențial e de râs.

Prin titlurile gunoierilor din presa românească citesc unele precum ”Clotilde mai pierde un process cu Romprest”. De fapt la întrebarea – câte procese a pierdut Clotilde Armand cu Romprest, răspunsul ar putea fi 2, că a mai pierdut unul, dar nu ea, procesul a fost deschis de Tudorache si aparent tratat la mișto, anumit.

Dacă o asculți pe doamna primar, ea zice că a căștigat, ai crede că-i bolnavă de clotard cronic, dar nu, are chiar un plan.

A vrut împuternicire de la consiliu să se ocupe de litigiile ăstea, ăia i-au dat la mumu, motivând că n-are nevoie. Ca să le demonstreze că are nevoie, i-a dat p-ăia de la Romprest în judecată, din calitatea pe care n-o avea. Și cererea, evident, i-a fost respinsă. Iar acuma planul ei e să se ducă iar în fața consiliului și să le spună ceva gen: ”vedeți, băi, proștilor că aveam dreptate? Ce v-am spus io, hai, dați-mi împuternicirea.”

Și-n visul ei umed, ăia o să zică ”da, doamnă, acuma e totul clar. Dacă v-a fost respinsă petiția o să vă dăm împuternicirea, cum să nu. ”

Pe de altă parte ăia ar putea să tragă două bășini și s-o întrebe ”da’ o muie nu vrei tu?Hai, jet d-aici”

Și crede că locuitorii sectorului o vor aplauda pentru campania dumneaei de Don Quixote. Aiurea.

Doar să te gândești la o asemenea strategie, denotă ceva țigle picate de pe casă.

2 Replies to “Clotilde, regizor și interpret de teatrul absurdului”

 1. CA este Doar Nevrotica. Baiul este ca atat ea cat si Barna si Ciolos au ingropat USR in perspectiva alegerilor 2024.

 2. @un domm:
  e suficient. Pana in 2024 vor fura cat sa-si permita sa-si cumpere vile in strainatate si sa se muta acolo.USR-istii sunt pana la urma niste corporatisti frustrati fara mari rezultate in afaceri si care au dat-o in ONG-isme pentru a intra in politica si sa experimenteze sa vada cati votanti pot pacali si cati bani pot fura.
  E TRIST ca 900 000 de romani chiar au pus botu’ la discursurile lor progresiste, crezand ca chiar vor face ceva.

  La alegerile urmatoare o sa fie AUR in trend . Cu discursuri nationaliste, eurosceptice si antiglobalizare inspirate dupa PSD, hauristii cred ca vor fura mai mult decat vor putea hastagistii cu discursuri progresiste.

  Nu e prima oara cand avem un third-party care se crede alternativa la socialisti si liberali. In 2012 PP-DD a fost primul care a testat terenul

  .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.