Aveți grijă la testele PCR și intervalele necesare

Eram la checkin, ne verificau domnii actele. Diferite țări au cereri diferite. Una din cele mai stricte destinații este Abu Dabija. Vor ăia test efectuat cu maxim 48 de ore înainte de îmbarcare. Cei mai mulți provideri dau rezultatele in 24h , în România. Dar dacă zbori lumea și faci testul în weekend e mai complicat.

Aia de la aeroportul Otopeni se laudă că dau rezultate chiar și în 6 ore. De fapt este 6-12 și doar in zilele lucrătoare. Noi am făcut sâmbătă pe la 16:00 și au fost gata duminică la 12:00 PM. In fața mea mai mulți pasageri au fost trimiși la rebooking și să vină cu testul cu valabilitatea corectă.

E un pic de frecuș pe temă. De aia merge lumea în vacanțe mai pe aproape, zilele astea. La noi in Europa, mai poți să mergi cu certificatul ăla verde. La alții, nu neapărat.

D-aia e bine și cu un pic de mindfullnes, mai stăm în vacanțe și pe aici pe la noi, pe ieftineală și modestie nu numai în lună cu satelitul, numai pe exotice .

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Marian
Marian
2 years ago

Testele antigen (daca sunt acceptate) se fac mult mai repede. Nu m-as complica cu un PCR.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Unde merg eu nu. Nimeni nu se complică cu teste PCR, care sunt mai scumpe și durează mai mult, dacă nu are musai nevoie.
Dar dacă scrie în condiții PCR faci din alea, că altfel îți iei reject in muie de la biroul de checkin.