Lenovo: Ma-ta-i tac-tu

Voiam sa fac ceva la calculator dar Lenovo zice că e un update de bios important și că vrea să îl facă acum.

Dacă e așa de important, fie, buton și go. Se restartează , se flashuie, se restartează din nou, testează ce s-au scris se scrie nu știu ce , se verifică și snap! se restartează calculatorul brutal. Avea baterie berechet și nu s-au luat curentul, e de la ei.

Ceva probleme de compatibilitate. Mamaia lui e țigan, ce pula mea te apuci sa faci update-uri care mor la mal?

La repornire , că el vrea să mai încerce o dată. Da o muie nu vrei tu?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sip
Sip
2 years ago

Doar ca poza e parte din procesul normal.

0040
0040
2 years ago

Pai ti-ai notat si tu de la ce Bios version la ce Bios version faci upgrade? Fix din cauza asta descrisa de tine mai sus, am ales sa merg de cativa ani pe placi de baza GA, sunt printre primii care au avut dual BIOS chip fixic on board. Logica era simpla, daca scriai un bios gresit sau ti se lua curentul la flashuire… brickuiai tot motherboardul, asa ca 2nd BIOS venea ca backup si de vreo 2 ori chiar mi-a fost de real folos, chit ca am vrut sa flashuiesc BIOS podus chiar de ei. La mine ultima data… Read more »

0040
0040
2 years ago

Ce ai tu in poza e pasul ala unde salveaza un backup in caz de nu iese bine cu versiunea noua. Nu sterge backupul ca nu se stie cand ai nevoie de cel vechi, daca nu cumva sunt toate versiunile pe site la producator.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Nu am notat versiunea de bios, ca nu mi-a pasat de upgrade, nu l-am cerut eu, mi l-a cerut Vantage, softul alora de la Lenovo. Am observat insa ca si dupa upgrade cerea acelasi lucru, deci nu ( cred ca) a mers. In fine , a doua a oara a mers. Nu stiu ce optiuni in plus am si nu imi pasa, ca nu asteptam eu vreun update de bios, mie-mi mergea OK .
Imi pasa insa cand vine producatorul si face push la un update care nu merge.