Ultrascurt: Sunteți nou în UK

Am nevoie să cumpăr una, alta – mobilă.

Merg cu soția prin magazine. Mie îmi place online, dar zici că să vedem ce mai au ăștia prin stocuri. Nimic.

Totul pe baza de comandă și aștept o lună, două, trei.

Zic: – Domnule, dorm pe o saltea pe podea ca nomazii.

-E bine că aveți totuși saltea.

S-o fut pe mă-sa. Întreb de ceva rapid în 0-1-2 săptămâni, că eu nu aștept eu vreau treaba să meargă repede.

Sunteți nou în UK?

-Nu, pula mea, nu mai sunt așa de nou.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
10 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Magda
Magda
2 years ago

Ahahahaha.

Manowar
2 years ago

-Nu, pula mea, nu mai sunt așa de nou.

Parerea ta.

Vezi pe la astia – https://www.dreams.co.uk/store/reading – dar problema e ca s-ar putea sa aiba mobila, nu si soferi de tir/baieti la descarcat.

Brexit, bruv, innit, inca nu ne-au venit noii sclavi, intelege si tu ca nici aia nu-s livrati cum ar trebui.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Am căutat deja și la ei. Au fix două paturi cu livrare la 7 zile, care nu-s neapărat mai ok decât salteaua direct pe podea.
https://www.dreams.co.uk/beds/king?q=%3Arelevance%3AproductLeadTimeRanges%3Altr07%2Cltr07
Am găsit un pat și un dulap la Wayfair. Patul a venit trebuie să îl montez, că ăia nu oferă servicii din astea. Dulapul încă nu “că sunt probleme la depozitul furnizorului” ( probabil li s-a îmbolnăvit șoferul , sau și-a dat demisia ) și să aștept 2-3 zile. Aștept, plm.

Maniaxro
Maniaxro
2 years ago

Boss, ai incercat la băieții care aduc țuică&stuff din Ro? Îți bagă un pat in bus cat ai clipi și in max. o săptămână e in UK la usa. Daca cineva îl și împachetează cum trebuie din Ro you’re set.

Maniaxro
Maniaxro
2 years ago

De acord, ceva riscuri exista. Și știu că e nasol să îți pui părinții pe drumuri pentru chestii diverse. #immigrantlife

Buruc
Buruc
2 years ago

Produsele sunt probabil in depozit, nustiu volum/greutate pt ce ai nevoie dar ar merge intrebat gen – pot sa vin eu sa ridic marfa? Rezolvi problema romaneste :))) Presupun ca asta va fi urmatorul pas ‘al reformei’ sa traiti bine! (Daca la ikea/tesco/sainsbury etc merge sa faci comanda si sa vii dupa ‘collection’ de ce n ar merge si la altii ?) Legat de ‘shortage’ ma mir ca bbc aduce in discutie si taxele/ir35 unul din motivele pt care s au carat baietii (principalu motiv daca ma intrebi pe mine – de ce sa facem acceasi treaba pt 40-50% in… Read more »

Buruc
Buruc
2 years ago
Buruc
Buruc
2 years ago

Pai, cineva tre sa dea bani. Si asa angajatorilor nu le convine ca au marit ratele si salariile tiristilor. Doar ca ir35 aduce nu doar taxe mai mari pt sclavi ci si imposibilitatea unor deduceri fiscale/cheltuieli. Multi in presa nu zic decat de covid/brexit dar uita esentialu :))) In fine, meciul se joaca – daca esti strans de coaie accepti si conditii mai proaste, ce o sa faci ? Insa Boris a promis ca va (re)integra in campul muncii forta de munca locala – aka tinerii fara ocupatie – ca sa nu mai aduca emigranti. Ce vedem insa? Un ir35… Read more »