Ultrascurt: Accidente și accidente

Am citit titlul asta de mai multe ori și nu prea înțeleg.

Nu știu cine e distinsul domn, după mutră pare cunoscut, dar mi-e lene să caut la ce nunți și botezuri a jucat.

Dar nu reușesc să îmi imaginez in ce fel supradoza asta e accidentală, că combinația aia de droguri mă gândesc că nu s-a amestecat așa aleatoriu din chestii rămase pe fundul pungii.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stefan
Stefan
2 years ago

De cunoscut se poate sa iti fie din serialul The Wire.
Combinatia de substante poate fi involuntara, pentru ca se pare ca fentanil-ul e folosit de meseriasi sa taie cocaina sau heroina. Asa ca atunci cand te aprovizionezi nu prea stii ce e in ce cumperi. La origine fentanilul a fost dezvoltat ca si tranchilizant pentru cai.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Nah, am citit articolul, dar nu am urmărit serialul. M-am uitat acum – din Assassin’s Creed și încă unul care nu mi-a plăcut, cu sclaveți.

Știu ce e fentanyl și speedball, iar daca prezența accidentală a fentanylului poate fie o explicație . Speedball e intenție. Bine, aici eu văd un monsterball ceva.

Stropic
Stropic
2 years ago

Cred ca 12 years a slave – nici mie nu prea mi-a placut, desi vreo 2-3 actori chiar au incercat.

“Accident” e un eufemism pentru “esti prost si nu stii ce faci”.

Acu pe bune, cate grame ai lua tu din fiecare ca sa nu faci supradoza? Nu e ca si cum scrie instructiunile pe punguta, lol. :)) Da, banuiesc ca poti afla usor limita daca te interesezi, dar planificarea, prudenta si prevederea nu sunt chiar reprezentative pentru consumatorii de droguri.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Ținând cont că până acum nu am incercat nici măcar o amărâtă de iarbă habar nu am cum să răspund la întrebarea “câte grame de speedball supraîncărcat cu fantanyl aș lua”.
Presupun că mai întâi ar trebui să incerc in ordine cocaina, heroina, fentanyl și abia după aia să mă apuc de cocktail-uri.

speedy.gonzales
speedy.gonzales
2 years ago

astia sunt ca aia care ajung la spital cu diverse chestii in fund: nu stiu cum au ajuns acolo, a fost un accident !!!