Blond

Spoiler.

Moare. Ți-am dat-o direct, fără respect și n-ai apucat să-nchizi pagina. Ha.

Dar altceva vreau să spun. Am fost la film într-o noapte, că trebuia să fac plinul la rablă – mda, stau în partea aproape greșită a Angliei . În general merg la ăștia, că îmi place luxul, glumesc – da’ fotoliile sunt mișto. Și nachoșii buni și ai oameni care îți vând bilete, nu automate.

Acuma am zis că hai să merg pi șentru la VUE și e foarte bun, nu mai merg altă dată. Sala era și aici goală, nu-i bai. Cam așa e la orele la care merg eu. Dar scaunele din piele de autobuz cam jupuite, cam nu fotolii și cam mirosea în sală a închis, a mobilă bătrână, sunetul cam tare dar măcar de calitate mai slabă și în general cam perimat.

Iar la intrare am cumpărat bilete de la automat, că nu erau oameni care să servească. La nachos erau, chipsurile de tortilla au fost așa și așa, dar nu, gata nu mai.

Acuma, chiar și așa, tot e mai bine decât în fotoliul de acasă, cu sunetul pe 3 liniuțe , că dorm copiii, calitate torrent și ecran de 80cm, nou acum 9 ani.

Filmul în sine mi-a plăcut deși nu sunt fanul seriei. Dar Daniel Craig îmi place. Atâta că de data viitoare nu o să mai fie el, iar la cum arată, nu-i exclus să vedeți un Bond negru cu pizdă. Ceea ce poate fi mișto, dar pe mine nu mă interesează.

Acțiunea e acțiune, tempo-ul e bun, e filmat frumos, muzica și efectele sunt bine alese, în general lasă impresia de film modern, bine făcut.

5 Replies to “Blond”

  1. din pacate l-am vazut 3d ceea ce nu recomand. mi-a placut cum au inchis povestea lui Daniel Craig. mi-a placut ca au inceput cu Matera, un orasel care mi-a ramas la inima de acum 3 ani cand l-am vizitat.

    producatorii au spus a enspea oara ca nu James Bond nu va deveni femeie; au bagat aici asa pt divertisment ca nu aveau actor de backup. daca puneau un barbat, lumea cinefila se astepta sa preia in continuare rolul, dar aparent productorii nu s-au hotarat la mostenitor 🙂

  2. Nici nu stiam că există 3D – aici la țară e cam greu cu astea 🙁 .

    ca nu James Bond nu va deveni femeie;

    Pai unde am scris eu femeie? Imi pui vorbe in gura si dupa aia ma acuzi si ca am presupus genul ?

    Am zis negru cu pizdă.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.