Cel mai important electronic

In ziua de azi e telefonul. Nu pare, pana nu vezi ca ai toate cacaturile in el.

Cerintele mele sunt destul de complexe si nu se mai fabrica telefoane ca sa ma multumeasca. Ultimul a fost asta care a dat coltul prematur, dupa 1 an si 10 luni. Vineri dimineata eu m-am trezit, el nu. Pentru ca e cumparat din UK garantia este standard 1 an , muie UK, ce pot sa zic. Nicio problema, acum imi cumpar din Romania, garantie 2 ani.

Am vrut sa imi cumpar unul din fuga, din aeroport si asa trebuia sa fac, dar m-am tras pe cur, ca aia la Dixons, care de obicei au o paleta cat de cat de telefoane, si preturi OK , de data asta aveau doar iphone 13 ( pro, normal, mini) si iphone 12. Niciun android. Banuiesc ca e si asta vreun semn.

Dar am zis ca nu.

In teorie ma gandeam ca ce telefon sa cumpar eu sa ma multumeasca, in contextul cerintelor complexe mentionate mai sus. In practica, eu vreau telefon ieri asa ca am comandat ce se gaseste cu livrare rapida si cat de cat apropiat.

Mi-am dat seama cat de aiurea e cad am vazut ca nu ma pot loga sa muncesc ( 2FA prin MS Authrenticator), ca nu ma pot loga pe contul de banca, ca nu pot comunica cum trebuie, ca ala vechi pe care imi tin cacaturile momentan, e insuficient si mor de nervi langa el.

Nici macar nu-s suparat pe el ca s-a ars. Nu imi pasa, cumpar altul. Sotia zice ca e din cauza ca il folosesc prea intens.

Ma gandeam pentru o secunda ca as vrea o viata care sa nu fie concentrata asa de mult pe telefon. Dupa care mi-am dat seama ca nu e adevarat. Nu vreau deloc o astfel de viata, vreau doar alt telefon. Chiar doua. Sunt doar obiecte si trebuie sa ma echipez corespunzator.

Nu, nu am nici reclame de zis si nu am nici sfaturi de cerut, ca am zis mai sus – imi trebuie telefon ieri si cumpar ce gasesc, nu-mi mai bat capul.

Ar trebui sa fie cu baterie de minim 4500mAh, CPU minim Snapdragon 855 ( musai seria 8) sau echivalent, obligatoriu dual sim, slot de card, in afara de cele doua sloturi de SIM, jack de casti.

Nu exista pentru ca nu-i motiv sa existe, nu-i pasa nimanui de toate astea. Piata vrea altceva.

OK. Articolul n-are poza de feat ca nu am cu ce sa mai fac poze.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
2 years ago

Zenphone si-a dat duhul sau altul? Daca poti trai cu rusinea (la valoarea ta) de a fi vazut cu un A72, eu il recomand. Bateria medium+, camera medium+ in price rangeul lui (~300ish). Snapdragon 720g cred ca e undeva la 75% din 855. Si inca mai vin software updates. Din pacate microSD foloseste sim2 🙁 Ala mi se pare singurul mare defect, la catamai paletele au devenut telefoanele, nu mai e loc pentru o coaja de microSD… penibil. Ar trebui sa faca un tray intreg doar pentru microSDuri ca la cate are lumea adunate… In afara de astea pare destul… Read more »

Livache
Livache
2 years ago

pixel 6?
sa ne faci și nouă un review pls! 😉

Stropic
Stropic
2 years ago

Pai ia zenphone 8, daca asta ai avut si ai fost multumit. 🙂

Sau samsung S21 ultra? Asta daca musai vrei android.

La casti daca nu vrei casti wireless, merge cred sa iei un adaptor si sa folosesti usb-ul.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Red Magic 6S Pro. Singurul dezavantaj lipsa slotului SD dar la 502E pot trăii și fără. Altfel telefonul e OZN si se mișcă impecabil. Fiind cam paleta mă temeam ca o sa fie greu de mânuit dar in două zile m-am obișnuit cu el. Cel mai mișto a fost ca in 30 de minute avem telefonul funcțional cu toate conturile si aplicațiile pe el. De la call history la aplicatiile bancare. Urmează în voiaj marele test si anume capacitatea de a capta semnalul in zonele cu acoperire slaba acolo unde Huawei e imbatabil. Am așa o vagă senzație că aici… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Te cred serifiule, la mine nu e așa bai că folosesc un card reader pe type C. E suficient de fin să-l folosesc chiar și în miscare, plus stick de la Sandisck cu wifi. Ptr mine la vapor e mai mult decât e nevoie. Acolo am un hub si practic il transform in PC la care îl conectez cu Tv pe post de monitor plus tastatura și mouse si asta e nu mai am nevoie nici de laptop. Am norocul ca imi trebuie mobilitate pe perioada relativ scurta. Cred ca ROG phone are ce vrei tu dar arată un pic… Read more »