Titlul liber de călătorie în UE re-evaluat

Era de așteptat că o sa puie căcații ăștia de la uniune restricții suplimentare cu perioada de valabilitate a vaccinului. Băgați doze în voi, hăăi, hăi.

Ca d-aia am inceput programul de vapcinare fresh in UK , sa fiu inregistrat si la astia full, si dupa aia o sa le dau astora din Romania foaia sa-mi faca un update.

Le fac eu pe toate, e OK. Timp in care in Romania numarul vaccinatilor completi a trecut un pic de 7 milioane , nu stim cati din aia sunt doar pe foaie, ca pare ca in unele centre mai mult pe foaie decat pe bune , atat de cunoscuta e problema, incat poporul vecin si prieten nu mai are incredere in adeverinte de vaccinare, ci cere testare PCR oricum, de frica ca umblam cu falsuri. Meh, parca pe alea nu le putem falsifica; castraveti.

Dar nu conteaza, vaccinarea e acolo la sub 50% si pana si in Europa bociferează grupuri de antivaccinoși, că ei nu vor și vor libertate la covid.

De unde uniunea a stat și s-a gandit cum să facă , să mai crească numerele alea și a decis să bage la înaintare și copiii sub 12 ani, presupun tot ai ălora care s-au vaccinat pe sine, că ăilalți e limpede că n-o să vrea. Hai să mai creștem numerele alea, chiar așa au zis.

Pentru susținerea ritmului de vaccinare și atingerea indicelui de imunizare necesar limitării pandemiei COVID-19, Comitetul Național de Coordonare a Activităților privind Vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV) anunță că Agenția Europeană pentru  Medicamente (EMA) recomandă administrarea vaccinului Pfizer împotriva COVID-19 pentru copiii cu vârste între 5 și 11 ani.

Și o să fie și mai multe scandaluri cu ”ce pula mea ne obligați, mă , să băgăm ace în noi? Să avem încredere în experții în sănătate, voi nu sunteți, în pula mea în stare să păziți spitalele ălea să nu ia foc și vreți încredere în actul medical, aha, muie. ”

Zic asta în condițiile în care un copil e vaccinat deja , pe jumătate, iar celalalt , probabil o s fie la momentul potrivit. Dar altfel, proștii ăștia au dreptate, că mai știu eu o perioadă când erau vaccinele obligatorii prin România, și discutam zilele ăstea cu părinții de niște copii care trebuiau să fie oameni de vârsta mea acuma, dar ba unu’ a paralizat după vaccinul de poliomielita ( e boala aia care îți afectează nervii motori și paralizezi în vreo 3-5% din cazuri, asemănător cu problemele grave la covid, he), ba altul a luat un pic de sida din siringi după vaccin – era în perioada aia când era sida prin România de mai bine de 10 ani , dar Ceaușescu a decis că nu există (Tanzania FTW)și aia a fost.

Iar de ăștia a știut lumea, pe plan local, că te întâlneai cu părinții și cu ei ( până au murit) , nu citeai vreodată prin ziare așa ceva, că nu avea cineva voie să ciripească ceva oficial de astea și toată lumea trebuia să joace după cum se cântă de la tribună. Drept care, d-aia zic, d-aia sunt PRO orice protest pe tema obligației vaccinării și a căcaturilor ăstea cu ia certificatul, dă certificatul.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
2 years ago

Io nu-s nici pro nici contra, pe modelul sa faca fiecare ce o vrea, mi se pare ca se justifica alegerea fiecaruia cu privire la ce joaca la ruleta. Chiar si in conditiile in care se vaccineaza 90% dintre toparlani, atat timp cat apar variantele Oximoron, Orocimaru sau Omicron si care n-au nici o treaba cu vaccinurile de pana acum (dar hei, facem noi rapid vaccin varianta 5.4 sau 6.2 care o sa acopere si tulpinile din clasa Omicururi – macar pana cand o sa apara noi tulpini), incepi sa te gandesti unde o sa se ajunga si in ce… Read more »

Socrates
Socrates
2 years ago

certificatele false apar peste tot, nu numai in romania sau bulgaria. sa luam exemplul austriei, tara care l-a dat pe un anumit adolf si de curent a introdus vaccinarea obligatorie. daca nu vrei sa te vaccinezi ori platesti amenda la stat ori platesti sa cumperi certificat fals. adica platesti sau platesti. la 3000 si ceva de euro cat e amenda pentru nevaccinare, tentatia e mare, se vor gasi destui intreprezintori. la urma urmei, doctorul s-a nascut contabil. iar daca nu, afacerist. germania, tara care l-a adoptat pe un anumit adolf, va face la fel. spre deosebire de austria care are… Read more »