Mobile marketing. Giffgaff

Ăștia de la Giffgaf vor să facă un pic de upsell. Adică presupun eu că au mulți clienți cu planurile minimale și vor să-i mute mai sus. E simpla treaba, cel mai mic plan tarifar al lor a ramas 6 lire. Imi amintesc că aveau și cu 5 lire.

Inflația.


Mai puține beneficii ce-i drept (aveau 250MB de net si ceva minute) . Ai putea să spui că-i rezonabil, mai multe servicii mai mulți bani. Da, dar nu mai există planul ăla. Cine-l folosea nu avea nevoie de mult. Acum nu mai ai opțiunea să cumperi planul ăla, că nu le pasă cât ai tu nevoie, ci cât au ei nevoie. Minimul e 6. Treabă de săraci ai spune, ce-mi fac eu probleme, dacă mi se pare mult să nu mai fiu sărac.

Nu-i despre cum mi se pare mie, ci despre ce se întâmplă, personal nu îmi pasă prea tare de ceva ce costă mai puțin decât un pachet de țigări pe lună ( sunt țigările scumpe în UK, nu de alta).

Ăstea-s planurile lor. E limpede saltul de la 8 la 10, disproporționat în volumul de date, că asta e tot ce contează acum.

Planul de 12 lire e cu 20 de GB de net. Planul de 15 lire e cu 25 de GB de internet. Deci e clar unde vor să se poziționeze. Adică să aducă toți clienții la 10 EUR. Problema mea cu ei – am avut planuri de 10 e ca de câteva luni doar se laudă cu roamingul de internet în UE, de mers merge prost spre deloc. Drept care am luat tot de 8, nu să scutesc 2 lire ci pentru că nu e treaba cum trebuie.

Prin comparație planurile de la Orange din Romania nu s-au schimbat.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
usturoi
usturoi
2 years ago

Am avut si eu sim la Giffgaf vreo 2 ani de zile si m-au enervat ca erau destule zone unde aveam semnal foarte prost. M-am portat apoi la Plusnet care acoperire si oferte fara contract mai bune.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

De ce folosești net de UK in roaming?

Catalinx
Catalinx
2 years ago

I general, nu folosesc, dar altfel folosesc din acelasi motiv pentru care foloseste lumea, ca am nevoie de el. Adica, in general, cand ajung in Romania imi activez optiune cu net in Romania. Se mai intampla sa uit, plm, si am nevoie sa il folosesc pe ala de UK ca sa imi activez optiunea la ala din RO, lol. Sau daca ajung in alta tara, plm, daca stau destul de mult acolo si am timp, o sa cumpar o cartela locala, daca nu, dau si eu drumul la roaming ca omul. Daca vin din UK e foarte probabil sa am… Read more »

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Pentru ca roamingul de la Digi merge mai bine ca netul lor national că nu au preferințe in genul Voda sau Orange si se conectează pe operatorul cu cel mai bun semnal, 1GB de date în roaming costă 1.1E + TVA și plătești cat consumi. Toate astea la un abonament de maxim 5Euro sau 3 dacă ai de la ei servicii de net fix și televiziune. Nu știu cât net îți oferă in Romulania e ceva de genul zeci de Giga dar sunt irelevanți in contextul ăsta. Ddin ăia 12GB britanici cati sunt folosibili in roaming?

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Mi-e lene sa merg la gigi sa-mi portez numarul sa vad cum functioneaza, dar pana la urma cred ca am s-o fac.

Din ăia 12GB britanici cati sunt folosibili in roaming?

Toti. Incep sa te taxeze doar cand o arzi prea mult in roaming, cum o mai ard eu prin Romania.

kd-
kd-
2 years ago

Pregateste-te pentru esim (momentan disponibil la oranj la liber prin yoxo) dar curand si la ceilalti… si nu iti va mai trebui cartela fizica de la X sau Y operator.

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Nu știu la tine la țară, dar poți lua o cartelă și daca ești mulțumit o treci la abonament si portezi pe ea numărul.