A venit iarna geroasă

A nins în UK, acuma plouă cu bani de la mine din cont la ăia cu energia.

Pentru prima data am intrat pe minus în contul de energie. La ăștia e cu direct debit și plum. L-am mărit dar nu de ajuns, l-am setat la 180 de lire, dar eu puțin. Că factura pe lună trecută ( vreo 36 de zile de fapt ) , e de circa 370 de lire, 183 la gaz și surpriza , 190 la curent . Încălzirea aia electrica prin pardoseală face minuni!

Știi ce e mișto? Nu, nu prețul , cât că am fost plecat o săptămână și am lăsat apa la 65 de grade in calorifere și termostatul pe 23 de grade.

A mers centrala blană și nu a făcut față, s-a răcit in casă de stăteau cu pulovăre pe ei, o casă tradițională englezească . Eu o să rezolv asta la anul, până una alta arunc cu bani. E din mai multe motive. Când m-am întors am dat apa in centrală blană la 80 de grade, încălzirea în pardoseală blană.

Drept care factura tot blană este.

5 Replies to “A venit iarna geroasă”

  1. Nu stiu daca e asa mult daca iei in calcul si suprafata. 🙂

    2100 de lei circa 130mp.

    Cati kw ti-ai luat de 189 de lire?

    895. kwh.

  2. Cam 2000 de lei pentru 600 mp (4 apartmente) au fost ultimele facturi de gaze si electricitate. In ianuarie cresc spre 2500,un pic peste 600 per apartament. Asta inseamna izolatie termica decenta, facuta acum 15 ani, acum se poate chiar mai bine.

  3. E un pic diferenta de la apartament la casa detasata, e greu sa iesi la sume similare indiferent de izolatie,

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.