Weekend – hardy party

Dacă mi-au ( miau! ne-au) ieșit combinațiile, acuma sunt pe avion către Tenerife, că iar erau biletele spre România prea scumpe, are lumea de tăiat porcul.

Au modificat spaniolii condițiile de intrat la ei în țară – pentu englezi și cetățeni third party, cel mai în limbo eram cu un copil ca are fix 12 ani și a făcut doar o doză de vaccin. Pentru UK e normal, pentru UE e vaccinată incomplet.

Și incomplet era că vaccinul , doza #1 a fost săvârșit în România. După care am cerut și în UK o doză,ca “avem dreptul” ( se vede entitlementul?) și nu le-am spus ăstora ce și cum, #romulanvero. Mai complicat de luat adeverințe de vaccinare pentru copii de aici, că ășta dacă ai sub 16 ani nu-ți dau certificat, nu ai acces în aplicație, l-au luat pe nu în brațe. Trebuie să ceri la medicul de familie, cu ăștia parcă vorbești singur.

Da’ nu ne fac pe noi ăștia.

Blindați cu vaccine teste PCR și ce mai trebuie și concurența britanică lăsată în spate de schimbarea regulilor, cum l-a lăsat Verstappen pe Hamilton în fum la ultima cursă în ultima tura, mergem să facem și noi 3 vacanțe anul ăsta că așa le șade bine oamenilor care muncesc.

Care muncesc ca handicapații și zi și noapte până cu 3 ore înainte de a pleca la avion. Că oamenii normali se mulțumesc și ei cu o vacanță mai modestă, viața într-o singură țară să nu plătești pe avioane mai mult decât factura la gaz de anul ăsta. Fuck oamenii normali.

Tot mai am un pic de lucru, dar acum sunt pe funky fun.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
2 years ago

have fun!
si cei care nu muncesc non stop au reusit sa faca trei vacante pe afara, ma rog “pe la noi prin UE”; bine, doua erau restante de anul trecut, putin amanate de covid

Catalinx
Catalinx
2 years ago

bine, doua erau restante de anul trecut, putin amanate de covid

revenge travel ? 😀

Ronnie
Ronnie
2 years ago

cam asa ceva 😀 dar acum vad ca s-au anulat multe rute din Romania pana in martie-aprilie, fac ca sunt multe neclaritati si aiureli la granite