Tarom #2021

Avioanele Tarom erau echipate slab de acum 7-8 ani, de când zburam cu ei pe diferite proiecte. Așa sunt și acum, că sunt aceleași avioane , nu au modernizat nimic. Sunt aproape la fel de incomode ca ălea de la Wizz, cu toate că la unele avioane se mai lasă pe spate. Asta când nu au spătarul rupt și se lasă oricum aiurea.

Locurile de la business sunt ponosite, dar băi, aici tot respectul – încă arată a business, cu două scaune pe rand , nu 3 și unul gol între.

Echipajul pare că poartă aceleași uniforme, din 2014 , da.

Și-au redus serviciul la bord , că e pandemie . Si-așa era redus. Nu vor să fie nici companie normală , ca pe vremuri, care îți mai dă o măslină o grisină, moca, nici low cost, să cumperi pe banii tăi chestii. Mie îmi convine pe distanțe așa mici nu mănânc și nu beau oricum nimic pe avion: #pandemie și #dietă, cplm.

Oferă un pahar de apă, care e bun și ăla, sunt oameni care altfel ar suferi de sete. Bănuiesc ?.

Dar e aiurea.

Nu au scaune cu ecrane și divertisment ca pe vremuri în schimb au rețeaua lor Airfi, la care te conectezi cu device-ul tău și care e perfect inutilă.

Au câteva “reviste” , efectiv publicitate întreruptă de altă publicitate, 3 filme pe care nu vrea sa le vadă nimeni , trei desene animate și niste jocuri tâmpite. Orice om care are deja un smartphone, are mai bine de atâta in telefonul lui.

Câtă vreme mă duc acasă și pe unde am nevoie tot o să merg cu ei, că sunt ai noștri .

Dar tare aș dori să îmi bag pula in creierele inexistente ale tutor directorilor din ’90 și până acum, așa la rând. Să le iau copiii în pulă, copii care probabil sunt nevoiți să zboare la studii în străinătate, sau pe unde or fi ei, cu jegul ăsta sau cu alte companii străine. #șovin.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Adi
Adi
2 years ago

Am lucrat in domeniu, un cunoscut a fost director general la Tarom, tot ce pot sa iti spun e ca acea companie e doar o vaca de muls pentru politicieni si prietenii lor; ca efect secundar mai cara niste oameni cu avioanele, dar nu e scopul principal al companiei, e doar acoperirea oficiala.

Btw, persoana respectiva avea inteligenta medie (adica 100, gen sfertul inferior intr-o facultate) si pregatire complet insuficienta pentru pozitia respectiva, dar avea legaturi cu cine trebuie (mai mult de o persoana).