Filme: 3 comedii , două cu Gervais

Alea cu Gervais.

Unul l-am văzut acum câteva săptămâni – Special Correspondents .  Vechi din 2016, o comedie care pare hibrid intre ceva american și european.

Un pic de satiră atât profesională cât și cu privire la staruri.  Relaxant, nu vreo capodoperă, dar eu binișor scris și regizat.

Al doilea, (lol L.E. )Cemetery Junction e și mai vechi, Gervais nu e rol principal, dar e regizor și scenarist ( are și un rol secundar ) . Eu din 2010 dar eu interesant că prezintă un pic viața din Anglia ( Reading, sic ) din anii ’70.  Ce m-a amuzat maxim e casele. Nu știu dacă se chinuiau in 2010 să le facă să arate a anii 70 , dar la vizionari erau unele care arătau așa. Bine, și cea cumpărată de noi avea  așa un “touch” . Ăsta e și mai bine scris și regizat. Povestea ei un pic romantică, cam ca de anii ’70 așa, dar una peste alta frumușel.

Cea de-a treia e cu Schwarzenegger, dar nu apare el prea mult in film: Killing Gunther.

Filmul e construit din perspectiva unui reality show – iar genul ăsta de a face filme mă tulbură visceral, adică mă taie o căcare și o durere de cap când văd genul ăsta de jeg. Însă obișnuiți-vă sufletele cu genul ăsta de filme, că generația Z , Omicron , ăștia – sunt fierți pe reality show-uri, de la Kardashians la Asia Express și ce demențe mai vezi pe la TV.

Dacă poți să treci peste scârboșenia asta de format care taie tot flow-ul filmului e o satiră și un mișto relativ digerabil. Am râs onest de mai multe ori de-a lungul filmului.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Bogymeister
Bogymeister
2 years ago

Si pana la urma, cum se cheama al doilea film cu Gervais? 🙂

Ronnie
Ronnie
2 years ago

al doilea film ar fi Cemetery Junction, chiar misto si cu distributie de calitate
https://www.imdb.com/title/tt1196204/?ref_=nm_flmg_act_32;

reality show documentar ar fi si seria The Office cu Ricky Gervais; iar daca ai rabdare poti baga varianta americana

ceva mai serios as recomanda After Life, doar ce s-a terminat

0040
0040
2 years ago

As adauga pe lista de comedii cu Gervais: The Invention of Lying (2009)

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Da, a fost OK. Cam brânzos, dar drăguț.