Subscribe
Notify of
guest
9 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
2 years ago

Pune si in context. Ca daca ai o cosmelie d-aia gen 8 camere, 3 bai, o piscina incalzita, sauna, vreun garaj cu 2 locuri si ce mai e pe la casa omului… depide si cati mp ai avut de incalzit

Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Boer de boer! Ca pe Anglea! Și eu care credeam că 500 de lei energia pe două luni si 250 gazul pentru încălzire e mult.

Stropic
Stropic
2 years ago

Da, dar la gaz platesti luna asta o lira sau ceva. 🙂

Inteleg eu bine ca in 2019 plateai 2500 pe an si acum e 500 pe luna? Adica dublu si ceva peste?

Fery
Fery
2 years ago

“Si costa+ ca daca incalzesti podeaua” you mean daca incalzesti noua zeelanda. cuplacere

speedy.gonzales
speedy.gonzales
2 years ago

lasa ca la cat de bine au aia izolate casele daca ar fi frig ca la noi ar muri inghetati in casa cu centrala data la maxim. acum multi ani am stat la un var de-al meu in londra. el cu inca cineva au inchriat o casa din lemn tipic englezeasca. eu am dormit undeva la parte. am facut niste cuie noaptea acolo de as putea sa imi deschid magazin de cuie: chiar daca era iulie si ziua erau 25-26 grade, noaptea scadea la 10 grade. si inca una funny cu covid-ul: inainte de craciun cand nr de cazuri de… Read more »

Catalinx
Catalinx
2 years ago

ce a subliniat a fost ca nu cumva sa ne ducem pe la birou ca sa nu luam si noi cumva covid ca ramane fara oameni. adica cum se schimba perceptia in doar cateva saptamani.

Nu se schimba perceptia, atata ca nimanui nu-i pasa in mod realist de tine ( sau de restul colegilor) . A tras careva de deasupra o basina despre asta, managerii au prins-o in causul mainii si v-o transmit si voua. Fiecare cu agenda personala, covidul se intampla sa se potriveasca unor interese si altora nu 🙂 .