Scurt: Ecrane albastre in Windows 10

La Windows 10 nu cred că am avut 5 ecrane albastre pe diferite calculatoare de când a apărut el. De fapt am avut mai multe pe unul vechi, dar erau cauzate de un SSD cu defect fizic.

După ce am refuzat invitația de a face upgrade la Windows 11, Microsoft mi-au trimis obligația de a face update la Windows 10, cică unul important.

După update am primit , la distanță de 1 zi între ele, cadou, două ecrane albastre identice, fără să fi schimbat eu ceva hardware sau software la calculator , in afară de updateul ăstora.

Nu imi dau seama daca e o coincidență nefastă de la mine , dacă e o coincidență nefastă faptul că sunt ăia care fac update-urile idioți, sau pur și simplu îl iau la pilă un pic ca să incep să îmi doresc Windows 11, că dacă e ultima treaba asta mă va face doar să sar peste W11 cu totul.

Calculatorul e in garanție și nu am avut vreun ThinkPad la care să se strice de la sine orice în mai puțin de 3 ani.

Momentan mă uit cu atenție și îngrijorare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
L
L
2 years ago

Am pățit recent cu două computere fix asta. Ceva update forțat la o versiună nouă de Win10 (20H1 parcă), și apoi nu a mai pornit. De ambele dățile eram în altă țară. Pe unul l-am rezolvat cu rollback la utimul restore point (sper doar că ai cheile de recovery în caz că ai discuri date cu bitlocker), iar cel de-al doilea așteaptă să ajung înapoi în România, fmm.

0040
0040
2 years ago

20H2 si inca un KB….. mi-au facut varza conexiunile VPN, ca cica nu sunt secured si compliant complet, iar MBAMAgent (bitlocker ala) se crashuieste la 5-10 mins dupa power on. Sa ma pis pe ei ca cica stiau de bug si tot au facut push la update…

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Dacă aveau termen de livrare!

florin
florin
2 years ago

O perioada am crezut ca am scapat de bluescreen-uri, dar de vreo 2 saptamani au revenit (cam unu la 2-3 zile). Nu am observat sa faca vreun update sau ceva proces dubios. Si se mai plang si alti colegi.