Fierți #păeducatie cu tapet

Totul a început de când ne-am mutat in casă și ne-am chinuit să dăm din tapet jos. Era limpede că trebuie să punem altul la loc, dacă așa e obiceiul aici, ca să se mai chinuiască și alții care or cumpăra vreodată casa asta, sau tot noi înainte să o vindem .

Și nevoia a fost confirmată de când stăteam în chirie ,dar nu puteam lipi tapeturi in casele altora, insa nevoia de a cumpăra o casă ca să avem pereți pe care să punem hârtii era acolo.

Oribil știu, de aia și expun.

Problema a plecat de la faptul că știi, noi mai călătorim așa prin țări, cu copiii după noi, ca să învețe geografie aplicată, nu cum am învățat eu.

Și la 2 ani după ce am fost in tot Israelul cu copiii, îi întreb de capitală și alea. Îi întreb de capitală Danemarcei … greieri.

Și scuze, că geografia nu e importantă, că nu trebuie să știi capitalele tuturor statelor. Că.

I-auzi, noi creștem niște ignoranți… Temă!

Nu știu cu cât scade tapetul ăsta valoarea casei, important e ca atunci când o să le prezint copiilor nota de plată pentru educație, să nu fugă fără să plătească, sau dacă fug, măcar să știe unde au opțiuni și spre ce orașe să își ia bilete.

Produsul finit.

@0040 – aparent soția a cumpărat o hartă cu o proiecție mai bine proporționată decât mercator.

5 Replies to “Fierți #păeducatie cu tapet”

  1. Niiice!
    Arată foarte mișto și din punctul meu de vedere e o idee foarte bună. Și harta pusă de @0040 e mișto (mă enervează rău diferențele alea mizerabile între dimensiunile reale și cele prezentate) dar fix aia pusă de el e mai puțin utilă scopului (zic eu). O combinație ar fi fost și mai bună (dimensiunea reală să fie impusă peste harta geografică ca un fel de umbră)

  2. Bo$$, degeaba ai tapet cu lumea dacă nu ai și pioneze din alea sa le infongi pe unde ai fost. Eventual pe culori, codificate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.