Nu prea mai zboară romulani din UK?

Întreb, nu dau cu parul. Treaba e că acuma e vacanță la școlile ăstora și Paștele ăstora peste o săptămână și al romulanilor peste două mă așteptam la trafic mai calumea. E avionul cam gol. O fi pentru că e British și costă mai mult , nu știu, dar pare ciudătel. Cursa de cu o zi înainte a fost anulată.

Ok, cursa de venit acasă a fost cum a fost, dar aia de întors s-a anulat. In alte circumstanțe ar fi fost OK , mai stăteam o săptămână , ce să fac. In asta , avem și treabă și peste o săptămână avem drum din UK in altundeva .

Și cursa de dinainte de aia cu care am venit noi se anulase la British.

Păcat. Eu am luat intorsul in UK cu alții, dacă ăștia anulară, tot cam pe atunci, dar na.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
8 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Doru Vlad
Doru Vlad
2 years ago

Prieteni de ai mei care dădeau cu sapa prin Uk dar practic munceau pe ogoare europene incet, incet au plecat spre Germania si Benelux. Bine nu ei companiile la care munceau. Într-un fel era ai logic, de ce ai fi controlat acțiuni din Eu din o țară non Eu. Majoritatea is nemulțumiți de asta dar nu știu pe nimeni sa fi stat pă IuKey că iubeau tara asta si cam toți s-au dus după locul de muncă.

Deea
Deea
2 years ago

Eu am rubedenii care au stat prin UK, majoritatea la dat cu sapa, unii mai răsăriți cu joburi de birou. Absolut toți au plecat după Brexit. Au ales Germania, Olanda, Spania, unul e prin Suedia. Treaba pare să se fi stricat după Brexit. Pentru cei din IT, evident, merge strună, dar pentru restul… Visul de emigrant in UK pare să se fi destrămat. E strict o opinie personală. Poate realitatea ta e diferită.

fullmeta1
fullmeta1
2 years ago

Eu am venit vineri la Londra cu BA și avionul a fost aproape plin (70-80%).

Catalinx
Catalinx
2 years ago

Pai vinerea te aștepți să fie fully booked. Mă rog era așa în vremurile bune și erau și 8-10 curse pe zi cu diferite companii de prin jurul Londrei

Cătălinx
Cătălinx
2 years ago

@Deea: Realitatea mea nu are nimic în comun cu realitatea :)))
Eu am plecat acolo cu copiii la școală și cu speranța că după Brexit pleacă toți ai tăi în UE și o să aibă aia nevoie de specialiști ca mine, pe care să îi plătească până le curge sânge pe nas .
Nu am lucrat nicio zi pentru vreo companie din UK de când m-am mutat acolo.
Așa că na.

fullmeta1
fullmeta1
2 years ago

Și miercuri seara, Londra-București, BA, cam ~85% avionul, deci zboară. 🙂
Prima dată când zborurile au fost pe terminal 3 și nu 5.

Catalinx
Catalinx
2 years ago

De la final de februarie cred ca BA zboara numai pe T3? Eu n-am mai zburat de pe T5

Fullmeta1
Fullmeta1
2 years ago

Până în 2020 doar pe T5 ajungeam, de atunci am făcut pauză până anul asta. Aveam impresia că T3 e mai pentru long haul, de asta mă miram.