Amuzante din chestionarul de recenzare

I-am dat de cap cu nemersul. Adică merge, dar ziua. Noaptea se închide biroul cu lacăt , că ie hackeri, maică. De ce am facut recensamantul – ca sa nu ma mai treaca aia la creștini fără acordul meu, cplm. Cum ar veni ca le-am luat banii alora de la BOR.

  1. Statutul profesional – patron.

2. A trebuit sa-i mint cu privire la anul absolvirii ca nu mai aveau universitatea absolvita de mine in anul absolvirii pentru forma respectiv de invatamant. S-au gandit ei sa faca validari smechere, dar nu stiu ca exista niste etape tranzitorii – atunci sa suga pula cu privire la corectitudinea datelor.

La poli am intrat in ultimul an de lunga durata ( ma rog, de foarte lunga durata la mine) 2002 – si puteam termina cel mai devreme in 2008. Nu si dupa calculele lor.

3. Un scurt mesaj.

4. Doar femeile sunt intrebare de data casatoriei si cate casatorii au avut. Barbatii si-asa nu tin minte detallii din astea. Inteligent.

5. Varsta consimtamantului la femei.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Deea
Deea
1 year ago

Unele întrebări au fost absolut imbecile, prin urmare m-am sictirit și am răspuns rapid în dorul lelii, că nu stau să mă frece la icre pe timpul meu. Deștepți ăia care au conceput chestionarul, te doare mintea.

0040
0040
1 year ago

Eu am luat dovada si fuga cu ea la HR.
S-a dat ziua libera laudata.