Filme: Everything Everywhere All at Once

P-ăsta îl văzui la cinema și nu imi pare rău. Sunt in perioada asta mai multe filme pe care vreau să le văd la cinema, dar nu am timp.

Rupt de muncă și de oboseală, am ajuns abia la 10:15 la cinema. Filmul “începea” la și zece, dar știi cum e , jumătate de oră de reclame pe ceas! Așa că nu am pierdut nimic deși ne-a mai costat 10-15 minute cumpăratul de ronțăibiloase și otravă cu gust de cola, că fără aia nu poți să te uiți la film . Sigur, merge mai bine un pahar de vinoase și niște brânză dar nu au aia la cinema.

Așa filmul.

Filmul zici că e făcut de Tarantino pe droguri în zilele lui bune, după ce a fost la sală .

Filmul începe cu un scenariolu plauzibil dar alert , cu niște glume simple de încălzire, ca să nu îți rupi prapurii mai târziu.

Călătoria inițiatică și transformarea personajului au loc rapid, haotic și ai efectiv imprisia că ori aia ori tu, cineva e tripat. Cred că regizorul .

In ceea ce mă privește merită banii. Michelle Yeoh face un rol decent în filmul ăsta – reușește să se plieze pe mai multe tipuri de caractere în același timp.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0040
0040
1 year ago

Daca n-ai vazut deja si The Outfit (2022) e bunicel. Nu da pe spate, dar merge pe relax asa.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

L-am vazut..

0040
0040
1 year ago

Vazut filmul. Nu mi se prea pare comparabil cu Tarantino, poate singura faza gen Tarantino e aia cum se sparg aia in karate cu cate un dildo in fund. :)) In rest cred ca o sa revina repede pe imdb unde-i e locul, probabil 4 sau 5, de duzina, avand in vedere ca s-a inspirat din Jumper care are 6.1 si din The One cu 5.9. Si peste asta au pus povestea de kko cu familia made in china.

Senzatia “pe droguri” departe rau de A Scanner Darkly(2006), Dredd (2012) sau Crank(s).