Ultrascurt: Vreau emailuri cu emoticoane

Au băgat șefii la tehnologice emoticoane , emojii și animojii peste tot, dar în singurul loc unde mi-ar trebui mie n-au băgat; în mail. Dar nu așa să pui emoticoane în mail , că aia merge, ci să răspunzi cu o reacție.

Primesc o grămadă de mailuri pe unele le citesc și pe urma mă caută lumea pe chat, că ”ai văzut mailul meu?”.

-Da. ( Foarte cretin dealtfel, dar nu-i treaba mea ).

-Pai așteptam un răspuns.

Iar aici intrăm pe politică, că nu pot să răspund cu ”bă/fă, ești cretin/ă?” dacă nu e treaba mea, că am și eu doi copii și-o burtă de crescut, ăstea nu merg așa cu eter, nu mai am 20 de ani, mai las și pe alții să fie viteji, dacă nu mă privește subiectul . Așa că atâta pot să zic.

-Păi nu prea mă privește subiectul și n-am știut ce să răspund, nici că aștepți un răspuns , că nu e solicitat clar.

-Păi da, dar nu am primit niciun fel de feedback la email și nu știam dacă l-a citit lumea .

Probabil l-au citit și au ajuns la aceeași concluzie ca mine. De aia zic, aș vrea așa când primesc un mai să apăs pe un buton și să trimită înapoi o reacție de genul .

Sau

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Sip
Sip
1 year ago

Asa intrebare asa pricepere. Pui return receipt daca vrei sa stii daca a citit.

0040
0040
1 year ago

Se pot baga unele ASCIIs si direct in subject, nu numai in body.Cateodata atrag atentia mai mult decat daca folosesti CAPS sau ii dai steguletz d-ala cu important. Unde stii ca destiatarul primeste 500 mails pe zi, nu e chiar o idee rea, daca nu esti tu buricul pamantului la aia pe plantatie. Sau cand dai la un NOC sa anunti o lucrare, ca aia parca au orbul gainii la emailuri gen “vedeti ca incepand cu ora de se lucreaza la…. ignorati alarmele”. Mie cele mai hilare mi se par exprimarile: – “as per my last email” – “I hope… Read more »