Scurt. Nu am mai mancat vreodată la un restaurant korean.
Nu sunt de părere că wow, ce super și nu știu cum. Ce mi-a plăcut e că este autentic, cu angajați și patron koreeni , patronul se ocupa de business, iar localul este de fapt un butic intr-un fel de fost mall din centru.
E la modă acum ca in restaurante să îți gătești singur mâncarea și să o savurezi proaspătă. Sau poate nu au bucătari.
Așa că masa vine dotată cu plită, iar dacă comanzi chestii din secțiunea “barbecue” aia e , ți le grataresti singur.
Noi am comandat legume din secțiunea aia și asta am facut.
Într-adevăr, bine la gust. Rău : fum. Pleci cam îmbâcsit de acolo.
In Coreea este ceva obisnuit ca sa-ti pregatesti, singur, la restaurant. Depinde de restaurant si de mancare. Mai ales cand e vorba de carne dar si o supa se poate.
Si? Ati facut plecaciunile alea specifice?
Nu. Am spus “thank you so much” că eram in UK.
e misto si la Gooi Nara in Reading.
am fost recent si am fost foarte placut surprins.