Niște doamne

Băi, nu știu care e treaba că devine o modă deja cred, că văd tot mai des doamne și domnișoare – da, partea femeiască, cu adidași jegoși și nu au nicio problemă cu asta.  Băi, nu puțin murdari , un pic pătați, jegoși de nu au mai fost spălați de pe vremea potopului și cam știm cu toții că nu prea plouă zilele astea.  Nu știu dacă este un statement ecologic, sau ce plm este, dar mă gândesc că până acuma toată lumea a auzit că ăștia se pot spala la mașină care și restul hainelor.

Și nu, nu vorbesc de boschetare sau femei care umblă în haine așijderea cu adidașii, ci dimpotrivă, că asta e frapant. Zici că fie au furat încălțările, fie nu se uită în jos.

Fără îndoială că e imaginația mea, dar eu când văd așa ceva la o femeie în picioare mi se face frică că îmi imaginez că în orice clipă pot să iasă balaurii sau șerpii care i se bat printre lienele de la pizdă și să mă omoare.

Da, sunt hater, am ajuns ca Buhnici cu pretenții să vreau să văd femei cu încălțăminte curată, dar e OK,  societatea rezistă și nu e nimeni obligat să îmi ofere ce vreau, doar nu obiectualizăm femeile acuma.

Cum sunt ele egale cu bărbații așa au și voie să se incalțe ca niște salahori.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
4 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Pai, chiar E o moda.

https://www.vogue.com/article/balenciaga-dirty-sneaker-obsession

Ii poarta o gramada de cantarete actrite etc.

Acum nu stiu de care erau ai ei, dar exista si de la marca aia vad:

https://www.lapstoneandhammer.com/collections/new-balance/products/m2002rdg_sea-salt

Un fel de blugi rupti ai noii generatii. :))

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Aaaa… s-a dat dracu’ lumea, in cazul ăsta .

Doru Vlad
Doru Vlad
1 year ago

Hai de plm! Bai pe mine capitolul ăsta m-a cam durut in p…! Cam tot timpul. Dar și pentru ignoranta mea e mult!

luvieere
luvieere
1 year ago

Nu le arătați celor de la Balenciaga că există așa ceva, că papucii murdari vor deveni cea mai mică dintre probleme: https://www.stupidiotic.com/product-page/pre-soiled-travel-pants