Prima problemă de design la Lenovo P14s Gen1

A trecut mai bine de un an de când îl am și nu am observat asta deci bănuiesc că nu e foarte important dar m-a deranjat destul cât să o menționez.

Și eu interesant, că nu mai am nimic de raportat negativ.

La subiect, pe partea stângă sunt un port HDMI și un port USB A unul lângă altul. Distanța dintre ele mi s-a părut  până acum OK.

Pentru că nu am mai încercat, cred , să inserez un stick USB în același timp in care se afla cablul HDMI conectat.

Acum am observat că nu intră. 

Da, știu că există stick-uri USB care încap, cine mă pune să îmi cumpăr din astea butucănoase. In principiu nimeni, dar nu mereu îți alegi tu sticul, in sensul că nu mereu e al tău.

Exista un port USB și pe partea cealaltă, acela e ocupat cu dongle-ul de mouse și nu pot să îl trec pe partea din stânga că interferează , din moment ce țin mouse-ul pe mâna dreaptă. 

Desigur, nu mor daca scot un minut HDMI-ul sau mouse-ul. Problema e alta, că ( cred eu) puteau fi dispuse un pic mai generos. Dar nu au fost. Nu am mai întâlnit problema asta la laptopurile mai vechi, dar văd acum că un ThinkPad T490 are aceeași distanță și dispunere de porturi, la T460 sunt așezate altfel.

Pe de altă parte, de-abia a trecut un an și văd prima problemă tehnică pentru care ar trebui să-l trimit la garanție, FMM. Să-l trimit, că ăștia nu mai oferă default serviciu de garație on-site la laptop, iar eu n-am plătit, încă 300 de lire pentru premier onsite support, pentru că, în principiu, nu merită, dar trebuia, numai de-al dracului.

Se întâmplă că la pornire, sau când îl pun în sarcină mai zdravăn un pic, aproape zilnic în perioada asta, începe să se audă ventilatorul. Ușurel așa, de vară, dar știu încotro duce treaba asta și BĂ, E CAM DEVREME?!!

Dar ce să faci, n-ai ce să faci, au mai apărut niște generații de laptopuri, ăștia vor să vând la fiecare 2 ani, FMM….

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
rox
rox
1 year ago

Trackpointul bine, sanatos?

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Da. Am Gen1, iar problema e la Gen2 și,in plus, nu prea îl folosesc. Dar da, am auzit 🙁