Retardare comercială. Planeta, bă!

Mă aflu într-un aeroport neromânesc cu treabă, să-i spunem Heathrow, terminalul 5.

Nu mi-e sete , dar mă gândesc că poate îmi e, mai încolo, că merg la ceva activitate out of office, altfel eu sunt din ăla care nu are nevoie de o sticlă de apă pe drum – nu știu ce pula mea s-a întâmplat cu noi nu mai poate neni călători de la A la B fără o sticlă de apă, zici că mergem prin deșert, bă.

Când eram copii ne opream la un puț și beam. Acuma nu mai sigur, sănătos, plm.  Când eram copil beam și din baltă, ce e drept eram și prost când eram copil.

Dar totuși la mine in familie copiii nu pleacă nici la somn, bă, fără o sticlă cu apă. Curge apă pe țeavă doar să te duci să îi dai drumul; bine, nu bem de aia, suntem pretențioși, dar curge și din aia cumpărată pe țeavă din cutia de 10 litri cumpărată.

La orice tură cu avionul cât de scurtă, pe avion cumpăr 4 sticle de apă, eu refuz . 4 la dus, 4 la întors, 4 la orice segment. Nu e, bă, vorba de bani și că costă apa mai mult decât țuica aia bună în aeroporturi și că plecam de acasă cu sticle de apă ( de plastic , normal ) pe care le aruncăm la aeroport că nu ne lasă ăia cu ele , de frică să nu aruncăm aeroportul  sau avionul în aer. E că câtă risipă, dar să nu cumva să conduci o mașină Euro 4 .

Și acum nu numai asta, dar mă uit aici în aeroport și apa nici nu e produsă local.  Ok Evian dupe Franța.

Dar ce văd eu aici? Aqua Carpatica a lui Valvis, direct din Romania.

Băi, nu știu dacă or fi multe lucruri de bine de zis de nenea de mai sus, eu îl apreciez strict pentru că a făcut ceva mișto din podgoriile de vinuri din zona mea.  Nu-s cele mai bune din lume, dar sunt așa la nivel de decent de băut în orice restaurant international. De la “vin de mat” din comunism, e o diferență.

Altfel el a avut o campanie de marketing cu plătit presă să scrie chestii mai mult sau mai puțin verificabile de apa asta, insistând pe faptul că nu are deloc nitriți, exagerând cât și cum contează, dar în fine, apa e mai mult decât OK, să zicem că e mai bine mineralizată decât apele pe care le vând ăștia prin UK și nu sunt nici ăstea rele.

Dar nu prea justifică transportul la 2500 de km distanță ca s-o vinzi in aeroport. Cu excepția cazului în care găsești retardați să o cumpere ca să aibă , in caz că le e sete , pe un drum de 1 oră și jumătate. Și de ce ar cumpăra-o pe asta și nu una locală, că nu e vreuna locală, iar dintre Evian și apă din România sunt dispus să întind retardarea la maxim și să o iau pe asta .

Ne-au prostit ăștia pe toți. Buy. Buy. Bou.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Mad
Mad
1 year ago

Jean a vandut catre Pepsi 20% din actiuni. Cred ca aia-s cu distributia internationala.

Fery
Fery
1 year ago

poti sa treci de securitate cu petul gol. io-l umplu pe urma, ma pis pe sticlele lor de 5 euro juma de litru

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Și de unde îl umpli pe urmă? De la izvorul fermecat?.

Fery
Fery
1 year ago

In Heathrow ai tasnitoare de aia cu apa potabila. La fel si pe munchen.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Mda, apa de la țâșnitoare din Heathrow este potabilă fără îndoială, cu atâta pot fi de acord. În măsura în care și apa de la mine de acasă ( din UK) de la robinet e potabilă, dar eu nu beau din aia , decât dacă nu mai am din ailaltă e închis și magazinul de la colț. Pe de altă parte, acum sunt in Stockholm și apa de la robinet are chiar gust de apa de izvor – aici e și păcat să cumpăr apă plată. Și în Germania, dar nu în Munich, au fost orașe unde apa avea gust… Read more »