Pe fugă în Bruges și Belgia

Am insistat să ajung acolo, urmărind filmul “In Bruges” acum vreo 14 ani cred , Colin Farrell e unul din actorii mei preferați.

N-am avut prea mult timp de plimbări,era mai frumos sa merg înainte de Crăciun ,dar atunci am cu totul alt traseu.

Orașul e frumos așa, cu aer medieval, cam înghesuit, vădit turistic,nu cred că m-aș simți bine să locuiesc tot timpul anului acolo dar ca turist mi-a plăcut, aș mai merge.

O masă de 5 persoane la un restaurant in prima linie , tourist trap Italian veritabil , 80 de euro cu tot cu bacșiș. O gură de aer ieftin!

Un pic despre Belgia. Orășelele lor aduc un pic a UK. Amuzant, țara asta pare un soi de Anglia cu volanul pe partea europeană, cu case cu cărămidă aparentă același stil. Dar.

Orașele par mult mai bine întreținute , așa, la firul ierbii. Mult. Mai. Bine. Case cu fațade spălate drumuri mai bune, unde sunt garduri sunt și alea întreținute, trotuare mai neciobite. Taxe mari sunt și la belgieni, dar parcă – parcă se și văd.

Am înțeles că ar sta mai prost la educație, nu cunosc, nu pot să validez , sau să infirm. Dar, in general, arată mai bine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Deea
Deea
1 year ago

Apropo de educatie, esti multumit de cum decurg lucrurile? Profesorii isi dau interesul, copiilor le place structura materiilor? Ca in RO stim cu totii ca nimic nu s-a schimbat, cu toate cele enspe reforme de-a lungul anilor. Inca un capitol important la care RO e in coada clasamentului. Campioni la analfabetism functional.

Stropic
Stropic
1 year ago

Pai stau mai prost la educatie ca nu e in engleza, na. :)))

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Apropo de educatie, esti multumit de cum decurg lucrurile?

Mai puțin mulțumit decât în 2019. Departe de analfabetism funcțional, dar mai puțin mulțumit.