Pe fugă în Bruges și Belgia

Am insistat să ajung acolo, urmărind filmul “In Bruges” acum vreo 14 ani cred , Colin Farrell e unul din actorii mei preferați.

N-am avut prea mult timp de plimbări,era mai frumos sa merg înainte de Crăciun ,dar atunci am cu totul alt traseu.

Orașul e frumos așa, cu aer medieval, cam înghesuit, vădit turistic,nu cred că m-aș simți bine să locuiesc tot timpul anului acolo dar ca turist mi-a plăcut, aș mai merge.

O masă de 5 persoane la un restaurant in prima linie , tourist trap Italian veritabil , 80 de euro cu tot cu bacșiș. O gură de aer ieftin!

Un pic despre Belgia. Orășelele lor aduc un pic a UK. Amuzant, țara asta pare un soi de Anglia cu volanul pe partea europeană, cu case cu cărămidă aparentă același stil. Dar.

Orașele par mult mai bine întreținute , așa, la firul ierbii. Mult. Mai. Bine. Case cu fațade spălate drumuri mai bune, unde sunt garduri sunt și alea întreținute, trotuare mai neciobite. Taxe mari sunt și la belgieni, dar parcă – parcă se și văd.

Am înțeles că ar sta mai prost la educație, nu cunosc, nu pot să validez , sau să infirm. Dar, in general, arată mai bine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Deea
Deea
10 months ago

Apropo de educatie, esti multumit de cum decurg lucrurile? Profesorii isi dau interesul, copiilor le place structura materiilor? Ca in RO stim cu totii ca nimic nu s-a schimbat, cu toate cele enspe reforme de-a lungul anilor. Inca un capitol important la care RO e in coada clasamentului. Campioni la analfabetism functional.

Stropic
Stropic
10 months ago

Pai stau mai prost la educatie ca nu e in engleza, na. :)))

Catalinx
Catalinx
10 months ago

Apropo de educatie, esti multumit de cum decurg lucrurile?

Mai puțin mulțumit decât în 2019. Departe de analfabetism funcțional, dar mai puțin mulțumit.