Cenzură de cultură de la Revolut

Povestea de mai jos  nu reprezintă o plângere serioasă , mai degrabă o glumă. La adresa mea.

Am pierdut din nou cardul Revolut. Din nou anul ăsta. Nu mă judecați prea tare,  așa sunt eu.

Eh, aveam un card de metal, de bogați,  nu știu unde este. Nici cea mai vagă idee.

Nu contează, comand altul. Pentru că am comandat deja destule, acuma nu mai e gratis, e pe bani. Aia e. Încă unul de metal costă 299 de lei. Scump ferul.

Atunci nu mai iau din ăla, iau din ăla gratis nu există, cel mai ieftin e 49 de lei. De-ăla dați-mi și hai a terminăm o dată!

Dar nu. Mă ispitesc că de aceiași bani pot să îmi iau unul personalizat , să scriu eu , sau să desenez ceva pe el.

Aaaa, pai nu vreau eu din ăsta personalizat? Ce , vreau din ăla albastru violet ca toată lumea? Nu, normal.

Și se deschide aplicația de personalizare și mă uit juma de oră la ea, într-o lipsă totală de inspirație și pe urmă am treabă și mai am timp a doua, iar a doua zi mă enervez și pentru că ascultam un podcast interesant, mă duc și copiez direct Ecuația lui Schrödinger pe card.

E importantă ecuația asta, o să scriu eu de ce, poate, dar alta dată.

Nu e chiar la fel de cunoscută că e=mc², dar orișicât și e posibil să fie aproape la fel de importantă.

Dau submit și mă duc la treaba mea.

…PESTE DOUĂ ZILE

Văd că mi-au respins ăștia “design-ul” că nu respectă normele cu privire la ce ai voie să scrii pe el. Nu ai voie să scrii chestii rasiste, ofensatoare, limbaj vulgar, din astea; să fii civilizat, ce dracu’.

Zic, pula mea, dar ce-am zis, bă, vere?

Ce nu le convine ?

Cică nu am scris în engleză și ei nu pot spune dacă ce-am scris eu acolo e OK sau nu. Prin urmare reject, ce pula lui Satana.

Într-un alt univers probabil am primit accept, dar acum decizia ălora a colapsat funcția de undă a cardului meu la nimic.

Ce să faci, nu ai ce să faci. Am pus pozele de mai sus și alea cică sunt OK. Cred, dacă ajuns cardul, înseamnă că pe alea le-au înțeles și nu i-a deranjat. Nu aveau poză cu banana și ouă sau cu , că așa puneam.

Nu, nu cred că sunt ei desculți ( sau inculți) și sunt niște bulangii, sunt eu prea figurant pentru statutul meu și 45 de lei și ar trebui să îmi văd dreacului de treaba mea.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
2 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Fery
Fery
1 year ago

“Într-un alt univers probabil am primit accept, dar acum decizia ălora a colapsat funcția de undă a cardului meu la nimic. ” – this is actually funny, am ras irl.

iti poti denumi asa urmatorul copil, pe modelul musk. sau daca vrei, aia cu nedeterminarea lui heisenberg, ca si aia e importanta rau, si e mai scurta grafic.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Am propus odata ceva de genul, dar muult mai light (Æon) . Nu merge, ca n-am decat drept de veto la nume, nu drept de alegere.