Românii comentând despre cultura medievală din Qatar

Că e nașpa că n-ai voie să bei. În România riști pușcărie pentru un cui de iarbă și vor să crească pedepsele. În alte țări , nu riști nimic, sau o amendă. Cică în UK ar fi 90 de lire? Nu știu că nu bag din astea.

În România poți conduce o mașină cu 0 grame de alcool în sânge, zero beri sau pahare de vin consumate.

În UK și alte țări mai ”civilizate” și mai bine educate în cultura alcoolului merge până la 0.5-0.8 la mine. Conduc des după 1 sau 2 beri, de la cârciumă acasă. Nu mă laud, nu promovez, doar explic. Nu, nu sunt beat pulă așa cum se crede în România, poate că am reflexele reduse, dar e OK, conduc încet și eu și ceilalți, riscul să se întâmple orice e mai mic decât în România pe negustatelea oricum. Asta e cultura în unele locuri, asta e în altele. În România nu e voie, nu mai fac asta. Făceam când eram mai puști.

Că asiaticii sunt discriminați in Qatar. Haideți să vorbim despre țigani, se poate?

5 1 vote
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Manowar
1 year ago

Si exact ce pula mea tre’ sa vorbim despre tigani, daca pot sa-ntreb?

Manowar
1 year ago

Nu e vorba ca ce-ar trebuie sa vorbim despre tigani. E vorba ca vorbim pe nas despre cum trateaza Qatarezii asiaticii. ĂIA sunt înapoiați, trebuie boicotați, noi aicea suntem fierți pe drepturile omului și progresism. Ultima dată când am fost să-mi fac pașaportul în România țiganii , precum și cetățenii de etnie romă, erau trimiși să mai stea o tură la coadă. Unii aveau programare. Iar eu și familia ne-am trezit ”băgați în față” – fără pile, sau ceva. Ce e drept, nici n-am protestat, sărumâna, mulțumesc frumos. A nu se crede că eu-s fără pete. Polițiștii zbierau la ei,… Read more »

Catalinx
Catalinx
1 year ago

N-am cum sa stiu si nici sa judec ce-ai vazut tu la ambasada romaniei din UK si n-o s-o fac. Cum din toate povestile stiu ca oricum astia te trateaza cu suficient sictir oricine ai fi, cred că nici n-o să aflu prea curând cum discriminează sau nu ambasada romaniei, că n-am intenția să calc pe acolo, cât timp pot rezolva lucruri acasă. Insă știu ce am văzut la instituțiile statului român, cel mai des la pașapoarte. Indiferent cine-s oamenii aia in viata de zi cu zi, ce fac, cum se poarta, cum miros si cum se imbraca, au fost… Read more »

Dan
Dan
1 year ago

din nenorocire romanii au prins “civilizatia” din Vest pe nemestecate, ca pe o moda. sunt prajiti rau de tot cand vezi ca vorbesc de anti-rasisme, imi aduc de-aminte de protestul BLM a fetelor acelea din Bucuresti, asta pe fundalul unei tari fara absolut nicio minoritate africana. sau povestile cu tigani in stilul ca “si noi suntem ca altii (ca vestul) am fost patroni detinatori de tigani sclavi” asta pe fundalul in care romanii sunt popor inapoiat de iobagi timp de secole, la acelasi nivel cu tiganii. Dar nu numai atat, Vestul in sine, germanii, austriecii, olandezii, englezii, ba chiar si… Read more »