P&G se înfige din nou, de data asta cu Tampaxu’

După ce au nădușit de la atâta campanie împotriva masculinității toxice (  expusă de rasa albă, se știe) și de abia își reveneau cu vânzările la Gillette ( nu din banii mei, ca să fie clar ) s-au gândit ăștia de la P&G să facă și ei o reclamă într-un spirit de glumă. Grosieră, pe seama femeilor.

Mie personal mi s-a părut cam fâsâită, dar nu revoltătoare, în ignoranța mea de bărbat toxic care nu se mai bărbierește cu Gillette.

Da’ femeile au (luat foc)  un pic altă părere.

De-aia când am cumpărat niște acțiuni anul ăsta și voiam să acopăr sectorul m-am gândit la P&G. “P&G nu! “

Treaba e că de data asta P&G și-au cerut scuze, că presupun că își dau seama că e o diferență de rezonabilitate între femei la ciclu și bărbați nebărbieriți.  Și de revenue. Că știi cum e, eu am ceva păr de bărbierit și cumpăr un pachet de câteva aparate, de la BIC sau Wilkinson acum , dar tot nu revin în magazin peste 6 luni. În schimb vreau să cunosc și eu femeia aia care nu rămâne fără tampoane luna viitoare.

Așa că , pe partea de consumer, cred că femeile contează mai mult pentru P&G/ Tampax , decât bărbații pentru Gillette, că bărbații își mai aduc aminte peste 6 luni , nu luna viitoare, când sunt în sânge și dureri.

Așa că ăștia au băgat o din aia cu scuze rapid, un fel de “ne scoatem pula din mă-ta.

Dar nu cred că ține.  Că cu bărbații știi cum e. Dacă venea CEO-ul lor și în loc să o țină pe a lor zicea un “am greșit, băi, mi schiuzi” printre dinți și un “Hai că fac altă reclamă”, noi am fi lăsat de la noi. Coaie, a zis omul că a greșit aia e, nu te superi dintr-atâta lucru, îl băgăm în pizda mă-sii, da’ hai că aparatele lor nu sunt așa rele.

Din câte am observat eu, cu femeile, in general, nu merge așa. “Am greșit” nu rezolvă mare lucru, mai ales când au nevoie de tampoane. Mai trebuie.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Nici nu inteleg gluma.

Fraza asta era amuzanta cat de cat ca era genul de chestie pe care o zice un tip altui tip care ii scrie prietenei lui sau whatever. Asa e tampoane vs barbati sau cum? Era o competitie acolo si nu a observat nimeni? Nu e nici macar vag amuzant.

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Nici nu vreau sa incerc să o explic. Faptul că nu o înțelegi presupune că au început cu stângul.
Tocmai asta e. Că nu e nici vag amuzant. Iar calitatea umorului nu e niciodată în sarcina audienței.

Adi
Adi
1 year ago

Buna idee sa eviti actiunile lor. Recent mi-a aratat o prietena care lucreaza la ei o chestie care zice ea ca e aproape tipica, pe Yammer (un soi de FB intern) pe canalul pentru intreaga companie a venit o indianca sa se planga de bullying pentru ca au schimbat-o pe 2 joburi si apoi s-au plans ca nu demonstreaza nici un pic de progres. Da, cand esti incompetent replica corecta este “Bullying!”. Problema e ca toate comentariile o intrebau daca a raportat la HR sau o incurajau sa raporteze, desi in evaluarile negative HR trebuie sa isi dea aprobarea.