La temelie

Am plecat mai devreme la turul târgurilor de Crăciun , ca să fac eu clasamentul ăla adevăratul, să nu mai puneți botul la topurile plătite.

Am avut o mică eroare la senzorul de temperatură de la mașină când am plecat, că nu era chiar așa frig la Folkstone.

Erau minus 1-2 grade

După ce am trecut prin tren cu eurotunelul, sau invers, la Calais era binișor, dar senzorul vieții tot arăta -12, -10. Zic ” e încă stricat”. Ne-am dat jos din mașină în parcarea subterană din centrul buricului Metzului și am mers afară vreo 2 minute, asta că nu am nimerit drumul direct din parcare in hotel.

In ălea două minute ne-am curentat .

Eu plecasem din UK , îmbrăcat de iarnă ca o pițipoancă la Brașov pe pârtie, doar tocuri nu aveam .

Jachetă de toamnă aveam ( o parka de te face orice vânticel căcat in ea), pantaloni degeaba , de tip blugi, aveam, bocanci din ăia de imagine, din piele , dar neîmblăniți , numai buni să degeri in ei, aveam, pe sub geacă un hanorac de bumbac gros, dar cam lălâi absolut degeaba. Fără mănuși, cu bască fancy și șosete ok la structură și grosime , dar până la gleznuțe așa.

Copilul cel mic era înfofolit cu de toate și încălțat in goretex, ca mama ei, copilul cel mare mă urmează pe mine, fancy a ceea ce avem nevoie și tremurăm că fanioanele.

O oră am stat și eram lemn. Bă , lemn. Făceam planuri pentru Strasbourg, dar Strasbourgul ne aștepta cu -5 grade. Detalii mai incoloșa.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Webby
Webby
1 year ago

Te oprești in primul Decathlon și rezolvi problema. 🤔