Din ciclul “Îl spălăm sau facem altul?” – cred că trebuie să cumpăr un iPhone.

Ărly adopterii vor avea mereu probleme ca asta.

Problema e cu iala Yale aia Smart. Mă rog, nici măcar, e cu bridge-ul Yale connect, care e un fel de încărcător pe care îl bagi in priză ( în limbaj de neofiți) , care are în el un sistem de management al încuietorilor, care se conectează la internet prin rețeaua WiFi a casei. Atâta că am schimbat ceva și nu se mai conectează.

Și până la urmă, nu am nimic nici cu dispozitivul ăsta , ci cu aplicația de mobil și aproape că nici cu aia , doar cu aia de android, că uite că ăștia de la Yale zic că pe iOS poți să îl reconectezi la Wifi.

Pe Android nu, că presupun că sunt singurul sărac cu telefon Android, adică care nu a avut bani de iPhone și totuși și-a rupt din cur să pună ială Smart. Presupun că nu se face.

Eh, am de ales.

1) Dau un reset din fabrică la device , îl adaug din nou din aplicație, cred că trebuie să înregistrez DIN NOU toate cheile , adică să adun toți copiii soțiile și soacrele și uite așa mai fut o jumătate de oră minim, probabil o oră din viața mea și așa scurtă.

2) îmi cumpăr un iPhone SH, văd că sunt unele pe la 50-70 de lire, setez aplicația și setez wirelesul și ce o mai fi, din aia . Că asta de android și așa arată ca de la retardați pentru retardați.

Aș alege 2, că o oră de muncă îmi aduce o sumă similară spre mai mare, dar mie frică să nu aleg 2 și după aia 1.

Rămâne în pronunțare dar mă enervează teribil situația. In mod normal e vina Yale. În practică, androidarii sunt niște săraci și de aia nu face nimeni din astea pentru ei, că nu contează, nu de alta.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

E si optiunea 3, iti iei cel mai recent iphone sa fie tel tau. 🙂

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Opțiunea aia nu există. De 1000 de lire nu numai că prefer să refac setup-ul, dar înlocuiesc încuietoarea cu totul.

ld
ld
1 year ago

Poate opțiunea 3 e home assistant.
https://community.home-assistant.io/t/yale-assure-lock-with-yale-connect-kit/270233/11

Nu știu dacă pierzi mai mult de ora aia de care ziceai dar poate te ajuta

Catalinx
Catalinx
1 year ago

Orice home asistant care foloseste API-ul se poate conecta la dispozitiv doar DUPA ce dispozitivul e conectat la aceeasi retea de WIFI. Daca dispozitivul are o problema cu asta, momentan merge doar pe BT, home asistentul nici nu o sa il vada.

Stropic
Stropic
1 year ago

Mai am o solutie: iei altcuiva din familie cadou un iphone :))))

Ma rog, eu nu as tine tel special sa conectez yala la wifi. Tre sa il caut, sa il incarc, nu.

Nu poti externaliza cu putin ajutor la unul din copii? Adica la ce buni copiii daca nu la munca? Desi posibil sa te coste mai scump. :)))