ZF – Să fie, dom’ne, coadă – din ciclul ”I am too old for this shit!”

Am văzut știrea asta , într-un articol la Radu pe blog și tot ce voiam era să scriu un comentariu acolo, dar nu e chiar OK, pentru că voiam să înjur și nu e ok s-o fac neasumat și posibil să-i creez omului probleme.

Încep cu concluzia, că așa îmi place mie. Hoștiuc e prost cu mă-sa.

De fapt, nu e tot articolul idot, dar putea să nu mai scrie PS-ul ăsta pe care l-am furat decupat cu tot cu hârtia igienică reciclată pe care scriu ăștia de la ZF articolele. Glumesc, am înțeles că dacă pui fundal de culoarea asta pot citi și dislexicii, așa zice fie-mea, cel puțin. Probabil că pentru oameni cu probleme la cap sunt scrise articolele lor. Nu e peiorativ, și eu sufăr de un ușor grad de dislexie, dar pot citi și negru pe alb. De cele mai multe ori, lol.

Dacă tăcea aici, filozof rămânea.

Imaginea anterioară, probabil datează din anii ’90, sau 2000 din România. Adică de acum 20 de ani. Asta înseamnă să fii mafi expirat. Nu mai stă nimeni la coadă să retragă bani în cash de la Bancorex și BIR, cred. Dacă vreau să îmi mut cash-ul din bancă, eu din anul de grație 2009, mă loghez în cont și îi mut în altă bancă. Anterior, aș fi sunat la bancă că vreau să fac un transfer. Desigur ȘI ASTA mă pune la coadă.

Însă imaginea asta e greșită, că o grămadă de end useri au rămas cu banii ÎN BANCĂ , cu tot cu retrageri. De ce? Pentru că doar ăia BINE INFORMAȚI și bine conectați au apucat să-i retragă. Pentru restul – merge greu aplicația, avem întârzieri la transferuri, mizerii din astea.

FIX AȘA se întâmpla și pe vremea cozilor și s-ar fi întâmplat și acuma.

Fraierii la coadă, șmecherii prin spate intrați în față.

De asta e Hoștiuc prost, că banc run-ul de ”succes”, nu a fost cauzat de viteza internetului, ci de faptul că ăia au apărut cu o pierdere de miliarde ca baliga în drum, investitorul principal a catalogat-o drept riscantă și și-a retras tot, plus sfătuit partenerii să facă la fel, în momentul ăla ești pa și pula, nu contează cât e coada la ușă, nu se mai înghesuie nimeni să-ți preia creditele , să-ți cumpere riscul să nimic. Te lasă să crapi ca pe un căcat și doar statul te mai poate scoate din căcatul ăla, dacă vrea, că are de apărat populația.

Dacă contează la ceva, DA VREI O BANCĂ DIGITALĂ, astfel ca dacă i-ai mirosit pe fraieri să ai o șansă să muți rapid tot ce ai în altă parte, să nu stai la coadă cu fraierii ca în Cipru. Muți pula pe băț în România că durează transferurile cât pula mea și se fac oricum pe priorități la un caz ca ăsta, dar zic așa.

Nu, nu vrem o bancă cu cozi, vrem una unde acțiunile se pot întâmpla rapid și unde avem control cât mai bun, că noi nu suntem așa de boșorogi ca Hoștiuc.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
1 year ago

Wow, ce efect negativ, sa imi mut banii repede dintr-o banca falimentara, absolut oribil. :)))

Am citit inca o data ca am zis ca nu vad bine.

Si care e partea negativa ca nu inteleg? Gen daca stateam la coada o saptamana si dormeam in cort si casierele faceau 3 ture ce se intampla diferit? Facea banca in saptamana aia niste mega investitii si o salva de la faliment?

Stii ce ar mai ajuta? Cenzura. Ce atata libertate si sa stii tu asa ce se intampla cu banii tai?