Operațiunea Monstrul  din Loch Ness 5.1 – Scara și holul

De când am cumpărat am plănuit să schimbăm scara și să refacem holul , dar ne-a ieșit în cărți că nu o să se întâmple imediat. Schimbat mochetă,  îmbunătățit siguranța balustradei de sus, amânat.

Cerut oferte , in 2021, primit preturi de circa 5,000 de lire pe sistem clasic lemn, cu balustradă de sticlă ( așa vrea soția ) , 10,000 penteu unele mișto din lemn masiv pe structură metalică, amânat.

După ce am  convertit garajul în birou, nenea care a făcut asta, a zis că schimbă el scara, ne-am înțeles până la urmă la preț și furnizor, după multe negocieri. I-am dat 4,300 de lire pentru scară si ceva vopsit , care m-a mințit și ne-am despărțit dujmani , așa cum se cade. Banii la el.

Primul britanic care m-a înțepat pe mine. Eh, e OK, sunt pe plus, am recuperat în avans în tinerețe. Legat de care , mai vedem .

A vorbit soția cu alții , a plătit 5,500 de lire, au venit ăia și au montat scara. Ăștia livrează scările fără fund.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
5 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
10 months ago

“m-a mințit și ne-am despărțit dujmani , așa cum se cade”

Urat din partea lui.

Ai ce sa ii faci?

Stropic
Stropic
10 months ago

Nasol, poate ii recuperezi cumva cu avocat.

Cum adica scari fara fund? Adica fara partea dintre trepte?

luvieere
luvieere
10 months ago

Mă gândesc la varianta românescului “dă-o mai departe”:

Era o emisiune unde se lăudau britanicii că au niște recuperatori jmecheri pe-acolo, unde se insinua puternic folosirea de metode care făceau să “nu” fie necesară ruperea unor degete.

Băieții ăia voinici păreau suficient de convingători ca unul dintr-ăsta fără bunuri recuperabile să devină motivat să ia un avans cash pentru o altă lucrare, din care să te plătească pe tine.