O țară de servicii și IT

Este un pic cam greu cu serviciile și IT-ul prin UK zilele astea, nu așa de greu ca in România, dar orișicât, in România te aștepți și există alternative de “override to manual command”.

La British.

Nu le-au mers sistemele informatice cum trebuie , vreo două zile au anulat niste curse , și alea de Romania .

Azi ( voi citiți în viitor ) e mai bine. E doar grevă și nu le funcționează afișajul pentru cursa de București, ceva românesc la mijloc , mă gândesc. E ceva cu “please wait” pe toate panourile unde sunt afișate cursele.

Căutam poarta unde știm că e de obicei, că suntem clienți fideli la ăștia de vreun an și ceva cred. Ne întâlnim cu un nene care vine din America și înjură că nu le merge nimic și că merge prost controlul de securitate.

Da, merge prost, că sunt proști. “Scoateți laptopurile și ipadurile din rucsaci”. Scot două laptopuri , lichidele și mai caut. “Have you got any MORE? ” . Îi spun că nu, dar vreau să scot camera foto și încărcătorul.

“ONLY LAPTOPS AND IPADS , PLEASE” pe un ton de credeam că face 👀 displazie pulmonară acum. Le bag la loc, doar ca să mă oprească ălalalt din partea cealaltă , de după scanner, că erau prea multe căcaturi unul peste altul și mă întreba ăla dacă știu ce e acolo.Și eu sunt curios să văd ce s-a intersectat asa ,nu știu ce e pe poza aia a ta, că și eu m-aș cauta să văd. Camera cu un cablu și cu o lanternă , arătau a ceva suspect.

E și rucsacul de vină , că nu are destule buzunare individuale , dar nu mai contează.

Nenea e înrăit pe ei, el caută poarta după ceva geo tag pe care l-a pus in bagajul de cală și cam vede pe unde e. Ii înjură că s-a ales praful de țara asta, că a ajuns condusă de indieni. Spus peiorativ și rasist, dar dacă te uiți cum ne organizează pentru îmbarcare , personalul de la sol de la Otopeni e lux.

As vrea să zic ceva , că nu sunt de acord că știu eu, că. Nu mai zic nimic că nu am de ce să le iau apărarea. Dacă vede problemele și un navetist din Statele Unite, las-o așa.

Tot ce mai merge bine în perioada asta pare din inerție sau pe pilot automat. Cum bagă careva mâna în controale, cum iese cu bahaos.

Copilul mă întreabă sarcastic : – De asta li s-a destrămat ăstora imperiul, că nu se pricep la organizare.

Nu, nu de asta. Ăștia erau aia care se pricep lux la organizare.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments