La pomul lăudat

Să te duci cu drujba,nu cu sacul.

Am fost la o burgerie de la Promenada din centru. La Gordon Ramsay , cum ar veni, îi spune Street Burger sau ceva de genul.

Aveam poftă să mănânc un burger 🍔 într-o seară nu de altceva. Și dacă cu localurile a la James Oliver m-am lămurit , am zis să nu concluzionez că englejii nu știu găti, până nu merg și la istălaltu’ .

Bă, nu știu ce fel de show meni sunt ăștia că nu prea mă uit la televizor , dar pula mea, judecând după burgheria pizdii , zici bucătărie britanică și tragi apa. Bine, burgerul cred că e american, dar orișicât.

Arată bine, nimic de spus, și restaurantul e amenajat mișto și are jocuri mecanice ( arcade machines) cu pacman, streetfighter și bomberman – trebuie să merg cu copiii într-o zi strict pentru asta. Dar la gust , burgerul a fost notabil nasol. Nu sunt fan burger în general, mai halesc o dată la o eclipsă, dar “notabil nasol” e o distincție importantă pentru un local al unui bucătar reputabil.

Limonada a fost OK, doar burgeri nu știu să facă. La burgerie. In rest e bine.

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
12 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
9 months ago

Pai, Gordon Ramsey stie bucatarie frantuzeasca. A studiat in franta, a avut restaurante cu specific frantuzesc….

Catalinx
Catalinx
9 months ago

O ști, nu știu eu ce știe el, că nu gătea el la burgerie – dar franciza lui de burgeri nu face pă sistem franțuzesc, ci pe sistem scump și cu gust dubios.
Cred că îl bat la cur ăia de la Burger King. Desi sunt de calitate indoielnica ( am mancat doar de doua ori de la aia) gustul e mai autentic si mai apetisant, sa zic asa.

ld
ld
9 months ago

Văd pe meniu că BAE are ou și radish, iar celălalt e vegan. Cred și eu că nu au gust de burgeri, nu ești în target.
Cel mai aproape de american burger e next level burger și următorul de incercat ar fi hell’s burger.
Restul nu prea au treabă cu burgerii in general

Manowar
Manowar
9 months ago

Vrei un burger bun, te duci la Five Guys (in UK, ca nu exista altele din US aici).

The end.

ala
ala
9 months ago

vezi că vis-a-vis de Ramsey e burgers and lobster, și e bun. Nici 5 guys nu e rău, dar știu chestii mai bune prin București.

Catalinx
Catalinx
9 months ago

La ăia am fost.

Manowar
Manowar
9 months ago

vezi că vis-a-vis de Ramsey e burgers and lobster, și e bun. Nici 5 guys nu e rău, dar știu chestii mai bune prin București. Nu, nu stii. Si nici nu o sa stii vreodata, ca n-a existat si nu va exista vreodata in Romulania ceva macar apropiat. A nu se intelege ca-s mega fan five guys. Cred c-am cumparat de la ei de vreo 5 ori toata viata (ca mi-era prea lene sa conduc 20 de minute, iar de comandat sa-mi vina reci, nu, multumesc). Doar sunt nascut in Bucuresti, am trait destul pe-acolo, mai trec ocazional pe-acolo si… Read more »

hiqued
hiqued
9 months ago

“Nu, nu stii. Si nici nu o sa stii vreodata, ca n-a existat si nu va exista vreodata in Romulania ceva macar apropiat.” Cand mai ajungi prin Bucuresti, incearca te rog un burger de la Bibo Burgers (preferatul meu e cel cu trufe, dar toate sunt bune). Trimit banii pe revolut daca iti mentii parerea din citat. Carnea e Black Angus, tocata din capete de antricot. Eu nu am ajuns pe unde spui tu, dar am invitat oameni din tari cu apa calda care au mancat in multe locuri scumpe pe planeta si au spus ca e one of the… Read more »

animaloo
animaloo
9 months ago

In romania s-au deschis burgerii bune la fiecare colt de strada. Cam mari burgerii, dar buni. Si la cafenele ruleaza tare romania. (asta daca nu ceri cafea cu lapte si vrei lapte machiato).

5 guys mi-a placut. Bun burgerul. Nu m-au incantat in mod deosebit cartofii prajiti (fix portie de neam prost aia mica). Dar, poate e o chestie de liverpool unde cartofii prajiti nu au voie sa fie crocanti pe deasupra…
Si ce mi-a placut: au bere in plm. Nu stingi burgeru cu cola