Și alte bănci din România : CEC

Aici nu e experiența mea. Sau nu încă, lol.

Treaba asta e de azi. De azi de dimineață. Îi zic lu’ frate-meu să îmi dea un IBAN și ‘ce că nu poate , că nu îl știe pe nevăzute. Și în cont nu intri decât când merge – Hagi ™️.

Screenshotul nu e luat de dimineață, ci de la ora asta când am publicat articolul, că scriu la el 10-15 minute, nu mai mult. Și oricum statusul e minciunos că nu merge nici mobile banking.

Cum a ajuns un tânăr ( conform definiției legale, că altfel nu mai e nici ăsta tânăr) să aibă cont la banca pensionarilor?

Parțial din cauza mea, că cred că și eu i-am zis , lol. Nu mă întrebați ce am avut în cap că probabil nimic, voiam doar să îmi spună dacă sunt OK ca să mă duc și eu.
Așa e olteanu – iți cere fra’tu o părere, îți bați pula de el ca de oricare altu’.

Dar parțial e din cauza jepaților de austrieci, că au zis ei că nu ne mai bagă în Schengen. Ăsta, la fel ca mine, când îl apucă, răstoarnă masa, “click dreapta delet” – a plecat imediat de la Raiffeisen ( erau și gunoaie oricum) și s-a dus la ăștia bunii.

La ăștia bunii nu primești cardul acasă , te duci la sediu. Nu te poți înrola online pentru mobile banking , te duci cu telefonul la bancă. Dacă îl schimbi, te duci cu ăla nou. E ok, așa e și la BRD , vreau să închid contul ( de doi ani…) dar nu am avut timp să ajung la ei…

În schimb sunt buni, că au bancomat și oficiu în satul vecin. Bine frate-meu locuiește în București, dar zic așa, dacă ar fi altfel.

E important să fie patrioți, că numai așa se vor dezvolta deserviciile românești corect. /s , sau /$

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
7 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alifie
Alifie
9 months ago

Io cu Transilvania ma descurc decent, toata treaba ii sa nu ajung sa interactionez cu pizdele de la ghisee, alea sunt modelul Flash – The Sloth din Zootopia si daca nu tii cont de viteza nici cu pregatirea nu stau prea bine pentru ca 90% din chestiile pe care credeau ele ca nu le pot/putem face, dupa ce intrebau sefa constatau ca se pot face.
Inteleg ca capu la’ banca ar fi ceva pizdic de turc care umbla se agita constant sa imbunatateasca serviciile.

0040
0040
9 months ago

Au destule rateuri si BT.
Au schimbat platforma veche de internet banking cu kktul ala de neoBT, primele 2 luni nu mergea sa fac depozit din meniu.

Daca vrei sa trimiti bani la alta banca online, ajung abia maine. Linia de suport carduri… am rezistat vreo 15-20 mins in robot la tel, da cred ca se sta si [mult] mai mult.

Da macar iti afiseaza IBANul.

Doru Vlad
Doru Vlad
9 months ago

Ce vorbești Boss? La Cec merge să pui aplicația si sa o activezi de acasă fără a merge în agenție. Stiu asta pentru că a făcut-o soția, alta patrioată! Si e prin telefon, tu bifezi ceva, cel din call center iti pune o grămadă de intrebari, 45 de milioane si ai aplicație de mobile banking. Care la 700 de lei rulaj e moka cu serviciile aferente.
Tot pe aceasta cale doresc să imi exprim sentimentele față de alta bancă:
– Muie la BT!!!!

Catalinx
Catalinx
9 months ago

Inseamna ca aia sunt tot o apa si un pamant. Eram in conferinta cu frate-meu, pe alte teme, cand l-a sunat una de la CEC sa-l intrebe de feedback si le-a spus jalba, iar aia au zis ca da, lucreaza la asta si o sa imbunatateasca. Plm…

Alifie
Alifie
9 months ago

Au schimbat platforma veche de internet banking cu kktul ala de neoBT, primele 2 luni nu mergea sa fac depozit din meniu. Nu folosesc neoBT – doar internet banking bt24 si mai am BTpay. Ce-i drept, la BTpay au fost perioa de timp cam de o luna in care daca nu aveai viteza buna la net mergea aplicatia ca un cur, dar s-a rezolvat. Daca vrei sa trimiti bani la alta banca online, ajung abia maine. Exista si optiunea de transfer ,,instant”, functioneaza pana si cu trezoreria. Linia de suport carduri… am rezistat vreo 15-20 mins in robot la tel,… Read more »

Catalinx
Catalinx
9 months ago

in care daca nu aveai viteza buna la net mergea aplicatia ca un cur,

Da’ ce făcea , descărca și încărca banii pe torenți?

Alifie
Alifie
9 months ago

Da’ ce făcea , descărca și încărca banii pe torenți? LOL, pula mea, habar nu am daca ii tipareau, minau sau ce rahat le faceau – dar de pe date mobile se bloca tot timpul (si nu doar la mine) aplicatia vietii si cum ma legam la wi-fi incepea sa merga, mai greu, mai cu pauze, dar dupa ce dadeam la sfoara de 2-3 ori, pornea si se misca ca un melc schiop. Asta a fost cam acum doua luni si de o luna nu mai face figuri, merge cacatul ala de aplicatie din prima, tot ca un melc dar… Read more »