De fapt, cinema-urile dau faliment: Empire

Ziceam mai ieri , că ”Dacă vă întrebați de ce nu dau faliment cinematografele, răspunsul e la mine”.

Pe ăla din orașul în care locuiesc vor să-l dărâme și să facă apartamente ( blocuri, blocuri – numai blocuri).

Au aplicat la consiliu de anul trecut și probabil se aprobă, că ăștia au bani de șpăgi.

Pentru ce contează am fost o singură dată acolo, pe final de pandemie, supărat că n-am luat încă covid, căutam un loc pe care să mă bazez că iau – starea locanței promitea, dar eram doar eu cu soția în sală, așa că n-aveam de la cine să iau alte boli pe care nu le avem deja.

Unde locuiesc eu mai sunt unii, Showcase – ăia au săli mișto și cam doar acolo merg. Aveam impresia că ăștia merg mai bine și se chinuie oamenii, dar văd că nici lanțul ăsta nu merge prea bine.

Dar acuma se dau dracului unii din alt lanț Empire – la ăștia nu am fost , dar văd că aveau IMAX.

One said they were sorry to read about the Sunderland branch closing, “but when it’s almost £5 for a regular coke let alone the price of admission constantly changing I’m not surprised that this complex has closed”.

Lumea se plânge că e cam scump și am fost tentat să zic că nu e, dar ultima dată când am fost cu soția și copiii am plătit vreo 80 de lire. Nu că e mult, dar e mult că majoritatea filmelor sunt gunoi.

Acuma, eu am acces la filelist, sunt doar curios, englejii la ce se uită… imi dau seama că mai sunt și alte filelisturi pe planeta asta, dar mă întreb așa.

Și mă întreb, dacă dispar cinematografele, filmele vor fi și mai proaste decât acum?

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Florin
Florin
9 months ago

Daca va ramane Netflix sa faca filme, sigur vor fi mai proaste!

Fery
Fery
9 months ago

Și mă întreb, dacă dispar cinematografele, filmele vor fi și mai proaste decât acum?

nici nu se poate sa fie mai proaste decat ce baga astia in cinematograde acuma, decat din greseala.

Bogymeister
Bogymeister
9 months ago

moartea cinematografelor e o chestie naturala, personal ma asteptam sa dispara de tot acu vreo 3-5 ani dar na. in conditiile in care ai coispe servcii de streaming, filmele noi apar pe platformele astea destul de repede dupa debutul la cinematograf, gratis sau contra cost, pe prime, de exemplu, si sunt mai ieftine decat biletul la cinema, combinat cu faptul ca toti au in casa barem un tv de 40″, plus ca acasa poti sa te uiti din pat, poti pune pauza pentru pisare, dat la buci, luat o bere din frigider si alte activitati casnice si electrocasnice, sincer nici… Read more »

Manowar
Manowar
9 months ago

Lumea se plânge că e cam scump și am fost tentat să zic că nu e Nu e scump. E aberant de scump. N-am o problema cu costul in sine, ci cu ce primesti de banii aia. Ba, £5 pe o cola dau si eu in vacanta. Da’ boss, de banii aia e servita la 5*, adusa la piscina, asa, la botul calului, pe sezlong de-ala mai smecher, cu program de chestii, fara treburi care sa deranjeze. Si mai vine baiatu’ ala sa ma intrebe daca vreau sa mute umbrela, ceva. Da, serviciul de la cinema e…? A, niste scaune… Read more »

Ronnie
Ronnie
9 months ago

sper sa nu fie asa, imi place sa vad filme la cinema tocmai pt ca nu pot pune pauza. nu ma omor insa dupa cele 3D ca sunt deja ochelarist