Filme: Mission Impossible Dead Reckoning 1 ⭐⭐⭐★★

Nu știu câte părți o să aibă episodul ăsta, nu-i cea mai bună idee să te uiți la seriale câte un episod pe an, dar hei, am tot văzut, așa că aia e.

Filmul e bine făcut asta pot să spun. Dacă o să vă placă sau nu – habar nu am , mie da, dar eu sunt ușor de impresionat daca se mișcă ceva pe ecran. Pentru că e un film iconic nu dau spoilere, o să zic doar că are câteva faze un pic amuzante, dacă eu am râs cu lacrimi – un zâmbet tot v-o stoarce și vouă și în rest e pe poveste, pe corazon , pe onoare, astea.

Subiectul e un AI căruia îi spun ei ”entity”- numele e un căcat pansat, probabil pentru a păstra misterul, acuma când toată lumea dă nume concrete AI-urilor.

Era bun dacă era 3D, dar nu e. Pentru că era aglomerat la cinematograf, am văzut filmul în rândul doi, efectiv era așa de mare ecranul că nu cuprindeam cu privirea colțurile, am văzut filmul de toți banii, cum ar veni.
Apropo de care o domnișoară care vindea bilete a fost șocată să vadă că am 40 de lire pe cardul de puncte, că ea n-a văzut pe nimeni să strângă atâția ban. Să strâng? Am cheltuit punctele în Februarie.

Lucru care m-a făcut să mă gândesc că arunc cam mulți bani pe cinema că 40 de lire în puncte îi faci cheltuind 400 de lire în lire. FUCK .

Gata, până la Dune nu mă mai vedeți pe la cinema! Torrenti, taică, că dau în sărăcie.

5 4 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Ronnie
Ronnie
9 months ago

aseara l-am vazut si eu. Tommy C este belea, mai rar un actor atat de dependent de adrenalina incat sa isi faca singur cascadoriile, inclusiv cea cu motorul care este cireasa filmului (nu e spoiler ca e in trailer). exista si un mic filmulet pe ytube de How it was made care este si mai impresionant

Mad
Mad
9 months ago

Urmeaza Fast X ?

Catalinx
Catalinx
9 months ago

A fost, deja .