Când și copiii știu că justiția și poliția sunt două glume proaste

Prietenul tău de drogangeală face Carmageddon în stațiune turistică pe droguri, toată țara e cu ochii pe el și pe droguri – ce pula mea să și faci, la plictiseală, dai spargere la unul din cele mai cunoscute spitale din țară să mai cauți droage, că îți pândește garda dilării și nu mai de unde lua. Și faci și un clip cu asta în timp ce poliția te caută pe acasă să te salte, pentru că ce pula mea, oricum e de caz penal. #mondiali/

Pe vremea mea erau niște tipi care furau bani de pe carduri și se filmau cu prada. Așa i-a prins poliția la vamă când veneau din turcia, că aveau niște camere video nedeclarate în bagaj, cu care au făcut filmul faptelor. Gențile pline de bani nu băteau neapărat la ochi.

Așa și puță ăsta. Doar că mai rău, pe ăia nu-i căuta nimeni, nu prea știa nimeni de ei, credeau că sunt sub radar.

Tot tipii ăștia , cu ani înainte au încercat să jefuiască o benzinărie din Caracal cu pușca de vânătoare al tatălui unuia dintre ei, care era și procuror. În timp ce erau drogați și beți. Da, drogurile nu au apărut acum, doar social media.

I-a bătut vânzătorul cu pușca și a chemat poliția. Ăia au băgat gherlă.

Ăștia ne sunt infractorii, ăștia ne sunt tinerii de elită, adică copiii unor elite. Din ce în ce mai lowkey.

5 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
7 months ago

“I-a bătut vânzătorul cu pușca și a chemat poliția.”

:))))) vaaai nu am putut sa nu remarc asta :))))

na, nu e ca si cum nu e evident ce cauta baiatul asta. si nu sunt drogurile nici pe departe.

fiecare cu ce n-a avut; unii n-au avut bani, si fura metodic, matematic, sa aiba bani. altora le-au lipsit alte chestii.