La PSD se schimbă cadrele un pic

Dumitru Buzatu este, așa cum bine intuiește ( sau poate știe clar ) fosta lui soție, “victima” unei înscenări.

Ghilimelele sunt că atunci când furi și iei șpagă nu ești victimă, ești infractor corupt.

Dar motivul pentru care a fost prins nu ține de competența DNA, care, în cazul ăsta și în altele, acționează că un sterilet în mâinile și cu intenția cuiva, altcuiva, nestrain de situație și de schemă.

Nu ține nici măcar de adversitate politică, dimpotrivă sunt lupte intestine soldate cu ghiorțăituri în PSD. Cașcavalul s-a cam subțiat și se apropie rău de tot alegeri și când localul se lăcomește, sau e scos din schemă, uneori lucrurile se aranjează direct la centru și pe urmă “sunt presiuni” de sus. Adică , domnul om de afaceri denunțător , care a operat delațiunea cu flagrant, nu era nici dumnealui străin de PSD.

Ce se vede e doar faptul că au început să își dea un pic la gioale în partid. Așa cum și trebuie. Să își dea până rămân toți șchiopi, din partea mea.

Și, ia ziceți, domnu’ Ciolacu’ – nu mai sunt bani și vreți să ne măriți taxele, nu-i așa?

Aici e șmecheria.

Nu, nicio rundă de aplauze pentru niciun DNA. Dacă nu își dădeau ăia în cap, DNA nu prind pe nimeni de capul lor, nici nu știu dacă sunt în stare, dar nici nu au musai voie să o facă. Acuma că s-au deschis rana este posibil să curgă mai mult sânge decât s-a planificat, doamne ajută, dar n-avem grijă, nu curge tot, o să vină la un moment dat cineva să zică că ajunge cu atâtea suspendări, arestări și ce o mai fi, că e suficient, sau cum a zis președintele în scandalul azilelor.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
3 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Alex2
Alex2
7 months ago

Denuntul a fost facut impotriva expertului din dosar.
Domnul Baron de VS a fost doar ‘victima colaterala’ 😉

Alex2
Alex2
7 months ago

…dar in fine, nu mai conteaza cine a facut denuntul si impotriva cui.

Noi sa fim sanatosi.

Stropic
Stropic
7 months ago

N-au inceput, asa a fost mereu – lupte interne de putere – din cand in cand careva deranjeaza si ba il prind cu ceva la noi, ba prin rusia se apropie de ferestre…dupa obiceiuri.