Sondajul INSCOP comandat de news.ro

Arată simplu – PSD, PSD peste tot și toate.

Eu când văd sondajele ăstea mă întreb tot timpul nu atât ce arată, că aia-i evident, ci de ce arată ce-arată.

Sondajele curente se bazează pe situația și popularitatea curentă a candidaților , înainte de marketing/ spălări de cadavre, dezgropări de cadavre și tot ce mai înseamnă campania electorală.

Și mi se pare amuzantă asta cu ”dacă ar avea loc alegeri mâine” – da, dar nu e cazul , însă news.ro vrea rezultatele ăstea acum.

Oricine vede că țara noastră viitor de aur are, dar Simion nu e la fel de popular precum partidul, mai că-i ia fața Șoșoaca – care n-are atât de mult un partid, cât un fan club.

Cine este acela care vrea să transmită că România e o țară unde deși sunt înclinații naționaliste, are o orientare matură și nu sponsorizează balamucul și scandalul? Și de ce, mai ales că nu-s sigur că-i adevărat?

Se vede clar că cineva vrea să ne spună că Geoană și Ciolacul fac împreună mai mult decât PSD-ul. Împreună, nu separat, nu împotrivă. Sigur, Geoană independent. Cine vrea să ne transmită că România e o țară cerebrală care a înțeles mesajul, că trebuie să ne pregătim de război și cu Ciucă n-ai cu ce? Și mai ales, cui îi transmite asta?

Și mai ales, de unde știu că va candida? Acum TREBUIE să candideze, că dacă lași libere circa 25% din intențiile de vot, nu știi încotro se duc…. Poate se duc la Ciolacu, poate nu.

5 2 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
7 months ago

Nu ca trebuie – eu cred ca de aia s-a si dus la nato, sa candideze presedinte dupa. 🙂