3 pasageri selecti

Aterizează zborul BA de la Londra la București. Nimeni , nimic.. Anunț de la asistenții de zbor la aterizare să așteptăm toți pe scaune debarcarea a 3 pasageri selecți din spate – de obicei selecții stau la business.

Genul de pasageri selecți care stau in spate sunt din cei îmbarcați in ultimul moment, eventual security.

3 tipi la doi metri, doi de culoarea întunericului , toți cu rucsaci cu etichete 5.11 plini de MOLLE, îmbrăcați în haine oarecum civil, atâta că nu civil. Îi trădau goretexul din ghete și cel puțin pantalonii păreau din material rezistent la apă.

Se mișcă lumea.

Data publicării articolului e aleatoare

5 minute mai târziu am trecut pe lângă unul din ei îi aștepta pe ceilalți ( cred ) să iasă de la baie, vorbea la telefon, destul de tare – tot ce am auzit în trecere a fost că a repetat “I need to get the visa”.

Mă mânca în cur să intreb “unde, boss”, dar aveam calea mea de făcut cu mașina. Mi s-a părut amuzant că unii discută de viză in aeroport nu ca pulimea – aplici înainte să pleci în călătorie.

3.7 3 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
6 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Stropic
Stropic
5 months ago

ce e Molex? :)))

si cine crezi ca erau? in ideea ca spionii probabil sunt mai subtili mult, iar ce de prin armata etc banuiesc ca nu zboara cu zboruri de linie.

Catalinx
Catalinx
5 months ago

O eroare tipografica, gen când scriu de pe telefon și nu mă uit la ce scriu .
E vorba de MOLLE .
https://en.wikipedia.org/wiki/MOLLE
Nu știu cine erau, îmi pare foarte impobabil sa fi fost spioni , dar aveau legătură cu armata destul de probabil – nu numai după haine.

speedy gonzales
speedy gonzales
5 months ago

erau baieti de la ceva operatiuni speciale, ca spionii cum a zis cineva sunt mult mai subtili si se incadreaza in peisaj, tocmai ptr a nu atrage atentia

Doru Vlad
Doru Vlad
5 months ago

Plm dacă avea nevoie de viză nu erau atât de selecți. Am văzut băieți care s-au dat jos din mașină, au intrat pe o ușa, au ieșit pe alta, avion, închisă trapa după ei și decorarea!

Zen
Zen
5 months ago

Probabil ceva mercenari, sunt în plin sezon.

zgriptorul
zgriptorul
5 months ago

Vai, cum mă mai mănâncă limba…